Avatar billede hunghing Nybegynder
19. maj 2002 - 20:04 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Movie protect!

Hej

Jeg har lavet nogle movies i director og vil til sidst gerne have mine dir filer protectet, sådan så det kun er exe-filen der virker og folk ikke kan åbne en dir fil. Er der nogle som ved hvordan man gør?

/HungHing
Avatar billede flash_gordon Nybegynder
19. maj 2002 - 22:55 #1
Nu har jeg kun flash 5 og MX, men der er det nemt. Under Publish, kan man vælge at den skal spytte en projekter fil ud. Prøv at finde noget lign. i Director
Avatar billede hunghing Nybegynder
19. maj 2002 - 23:50 #2
Hej flash gorden
Det var nu ikke det jeg mente. Det er selve dir-filen jeg gerne vil have protectet så folk ikke kan åbne den, men at den første exe fil man får oprettet af den første movie dir-fil kan køre dem.
Avatar billede medieroed Praktikant
20. maj 2002 - 00:50 #3
Hvis du ikke ønsker at brugerne skal kigge dig over skulderen skal du gemme dine .dir filer i DXR - formatet. Sådan gør du:

Xtras ->Update Movies ->Protect

- enjoy
Avatar billede hunghing Nybegynder
20. maj 2002 - 01:09 #4
Tak for tippet medieroed. Det virker!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester