Avatar billede abj Nybegynder
15. juli 2000 - 15:24 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Valg af printer

Jeg ønsker at købe den bedste printer til ca. 15-1700 kr. der findes på markedet. Den skal være pålidelig og lave flotte farvefotoprint. Har overvejet HP 930c ell Epson Stylus 760.
Håber nogen kan hjælpe en ikke-kyndig...

vh Anders
Avatar billede €yston Nybegynder
15. juli 2000 - 17:14 #1
HP 930c kan jeg godt anbefale, bruger den selv og er mere end fuldt ud tilfreds med dens foto udprintninger.
Avatar billede kurtj Nybegynder
15. juli 2000 - 19:45 #2
Og jeg kan anbefale at købe en epson.Det bedste du/abj kan gøre er at få nogle prøveudskrifter fra begge printere(helst et af dine egne billeder) + priser på farvepatroner. også selv se hvilke print du bedst kan lide kontra priserne på farvepatronerne.
Avatar billede wolf_ Nybegynder
17. juli 2000 - 21:26 #3
Jeg har for et stykke tid siden set en test på printeres pris pr. udskrift og der er HP klart det billigeste både i farve og sort/hvid, så selv om deres farve petroner måske er dyre at købe er det det billigste i længden, jeg harv selv en HP 840c og er fuldt ud tilfreds med den.

jeg har givet ca. 1300,- for den i Bilka
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester