Avatar billede skøt Nybegynder
13. juli 2000 - 19:56 Der er 4 kommentarer

Bogstavafstand

I mit excel-regneark skal jeg i en bestemt celle, som skal være til maskinaflæsning på et giro-kort, have gjort afstanden mellem bogstaverne/tallene mindre. Hvordan gøres dette ? I Word bruger man en funktion, der hedder skalering som man sætter til 120 %, men hvordan i Excel ?
Avatar billede gonzoo Nybegynder
16. juli 2000 - 16:45 #1
den nemmeste måder er at skrive dit tal i word og så makere teksten og skalere den,derefter kopiere til excell.og der kan du så bruge format penslen hvis du skal bruge det flere celler jeg har prøvet det, og det virker
Avatar billede skøt Nybegynder
18. juli 2000 - 15:40 #2
Når jeg kopierer fra Word til Excel forsvinder skaleringen!
Avatar billede gonzoo Nybegynder
18. juli 2000 - 16:33 #3
JEG HAR INSTALERET OFFICE 2000 OG DER FORSVINDER SKALERINGEN IKKE, SÅ JEG FORSTÅR IKKE HVORFOR DEN GØR DET VED DIG ,DU KAN PRØVE AT INDSÆTTE SPECIEL OG VÆLGE UNICODE TEXT SÅ SKULLE DET VIRKE ,JEG HAR PRØVET DET PÅ MIT ARBEJDE OG DER VIRKER DET
Avatar billede janvogt Praktikant
04. januar 2001 - 13:49 #4
Brug evt. en af de mange forskellige skrifttyper.
Mange af dem er meget \"sammenpressede\".
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester