Avatar billede monz Nybegynder
15. juni 2000 - 17:52 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Portal og Application server reviews

Jeg kigger i øjeblikket på forskellige applikationsservere, dels til e-commerce, men hovedsageligt som et portal produkt.

Jeg har kigget på IBM's Websphere og BEA's Weblogic, som begge har commerce komponenter.
Af andre platforme kan nævnes : silverstream, enhydra og Oracle's WebDB.
Er der nogen der har erfaringer med ovenstående produkter ?

Hvad er den bedste platform, når man snakker J2EE Applikationer, Portaler, Commerce og andet E-stuff ?
Avatar billede www-prog Nybegynder
04. november 2000 - 18:29 #1
Vi bruger ibm websphere som front end og jsp server paa baade nt og unix sun solaris platforme, og har rimelig gode erfaringer. vi har dog i nogle projekter løbet ind i compatibility problemer mellem websphere og  et content management tool (obtree) . ogsaa mellem websphere og den seneste version af et stort portal sikkerheds produkt har der været sikkerheds problemer.

Man kan ikke bare lige sige hvad den bedste e-business platform vil vaere; det afhænger at dine krav omkring oppetid, antal concurrent users, og hvilke specifikke e-business behov du har. I sidste ende er det vel ens budget der afgør det. 
Avatar billede www-prog Nybegynder
04. november 2000 - 18:33 #2
beklager typo/upræcis formulering; her er korrekt version
Vi bruger ibm websphere som front end og jsp server paa baade nt og unix sun solaris platforme, og har rimelig gode erfaringer. vi har dog i nogle projekter løbet ind i compatibility problemer mellem ibm websphere og  et content management tool (obtree) . Vi vælger derfor et andet CMT værktøj.
ogsaa mellem websphere og den seneste version af et stort portal sikkerheds produkt har
der været compatibilty problemer-det har vi løst ved at bruge den gamle version af access control og authentication systemet.
Man kan ikke bare lige sige hvad den bedste e-business platform vil vaere; det afhænger at dine krav omkring oppetid, antal concurrent users, og hvilke specifikke e-business behov du har. I sidste ende er det vel ens budget der afgør det. 
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester