Avatar billede leonard Nybegynder
18. marts 2002 - 17:41 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Jubii har godt nok smadret.....

mine ædlere dele.

Undskyld, men er det kun mig, der opfatter deres tone som arrogant og selvfed? "Jubiination". Jeg var nu temmelig glad for deres chat, som jeg dog ikke har brugt i et stykke tid. Når jeg så kommer derind, forleden dag, så opdager jeg, at de har glatbarberet chatten for de fleste gode funktioner, dem som måske gjorde, at man hellere chattede derinde end andre steder. De kan vel at mærke stadig fås, men det skal koste penge. Bliv medlem af Jubiination og kom ind i varme med masser af kontante fordele. Ingen penge? Rend og hop.

I morges skulle jeg så tilmelde min hjemmeside til selvsamme....
Jeg kan godt forstå, at det kan tage lang tid at behandle en ansøgning, men så har de igen løsningen på ens problemer. Klask et passende beløb på bordet og du springer køen. Nul problemos.
Prikken på i'et var vejledningen: gør ikke dit, lad være med dat, altså spild ikke disse halvguders tid, for dè har rigtig travlt, de tjener penge, de er bare de bedste.....

Jeg skulle bare afreagere, men jeg håber, nogle andre vil komme med deres personlige mening.

Hilsen Leonard
Avatar billede runeevers Nybegynder
18. marts 2002 - 17:52 #1
Selvfølgelig kan det være en fæl tanke at indse at man skal til at betale for de services man benytter på internettet, når man er vant til at få det gratis.

Dog må jeg indrømme at jeg godt forstår jubii, idet de jo har langt over 100 ansatte der skal have løn hver den første, og reklameindtægter er altså ikke hvad de har været.

Resultatat af deres forsøg på at tjene penge af andre veje har for mit vedkommende medført at jeg helt har droppet at bruge jubii.

Der er trods alt så mange gratis alternativer at det synes tåbeligt at betale penge for at bruge jubii.

/r
Avatar billede mr-bob Nybegynder
18. marts 2002 - 17:54 #2
min personlige mening er at jeg er pisse træt af at alt herinde skal koste penge!!! jeg ved godt at tingene skal kunne løbe rundt, og de skal da også have en indtægt et eller andet sted fra. men jeg syntes at det er helt vildt mange steder hvor man skal passe RIGTIG RIGTIG meget på det der står med småt. tilmeldte mig boomtown som gratis member: fik efter to måneder et fint lille girokort hvor der stod at jeg skulle betale 100 kr for et city mebership! så fik de en pæn lille email i hovedet og jeg blev ikke opkrævet for de der penge.... det hjælper ind imellem at brokke sig!!!!

Mr bob
Avatar billede s.b.a Nybegynder
18. marts 2002 - 17:54 #3
Jeg bakker dig 100 % op... jeg synes også det er for langt ude !!..
Avatar billede brum Nybegynder
18. marts 2002 - 17:54 #4
Grundideen om at internettet skulle være GRATIS informationsdelin, er godt nok ved at smuldre. Pisse ærgerligt, for det ender vel med, at internettet blot er en slags PPV, som koster alt for meget. Angående Jubii, så har jeg ikke ligefrem brugt deres chat eller andet end deres søgefunktion, men det er sgu da for frækt at tage de gratis ting, og gøre dem til "de riges". Man burde vel egentlig boykotte alle de sider, som gør sådanne stunts.

Rige svin har det åbenbart bare sådan, at de har det bedst med at mødes til insider-cocktail-smalltalk-parties, hvor de spiser pindemaddeer og klapper hinanden på skuldrene og forsikrer hinanden om at de er de bedste venner. Der er vel ikke andet at gøre end at lade de rige blive i deres asociale loger, hvor de kan udleve deres instinktive lyster på en pæn måde, og i stedet nyde at man kan kommunikere med ormale mennesker i gratis sammenhæng. (kammede måske lidt over)
Avatar billede fcs Novice
18. marts 2002 - 17:57 #5
Man må jo dybest set vælge. Vil man betale for noget får man som regel en bedre kvalitet end hvis man vælger den gratis løsning. Sådan er det med alle ting. Der skal mad på bordet hos alle og jeg tror ikke at alle Jubiis medarbejdere kan leve af ingenting ;-) Der er masser af gratis alternativer til Jubii og hvis man ikke vil betale må man jo så nøjes med de funktioner en gratis side giver. Det er ens eget valg ;-)
Avatar billede s.b.a Nybegynder
18. marts 2002 - 17:59 #6
Ja snart skal man vel betale for at skrive deres Link i browseren !
Avatar billede runeevers Nybegynder
18. marts 2002 - 18:39 #7
Jamen hvis i er så kloge, så kan i måske komme med et forslag til hvordan ialverden de så skal få det til at løbe rundt?

Ikke fori det ikke generer mig, men man må altså se realiteterne i øjnene og ikke bare brokke sig fordi verdenen ikke former sig efter hvad i syntes ville være det optimale.

/r
Avatar billede leonard Nybegynder
18. marts 2002 - 19:04 #8
Personligt skrev jeg ingen steder, at det skulle for enhver pris være gratis. Jeg synes bare ikke om deres fremtoning og den måde, de lukker for det varme vand, jeg synes, det er dårlig forretningsskik.
Når man vil have kvalitet er det så i orden, at man betaler, f.eks. når vi taler om webhosting. Jeg har sq droppet subnet og købt et rigtigt webhotel.
Filosofien med "jubiination" kan jeg ikke rigtigt fordrage, om end det er et godt gammeldags markedsførings trick. Jeg synes det smager af: kom ind i varmen, hvis du har kasse.

Desuden glemte jeg lige at citere et par andre eksempler:

- auktion. Der gjorde de akkurat det samme. Først lokkede de en masse bruger til, dernæst kom de og sagde; så, nu skal I for fremtiden betale "succesgebyr", hvis handlen lykkes.
- betalingsprincippet har heller ikke erstattet de andre traditionelle indtægtskilder. Man får stadig de samme blinkende "casino on net" bannere og de samme popups smidt i hovedet.
Avatar billede mr-bob Nybegynder
19. juni 2002 - 04:16 #9
kunne vi ikke være søde at lukke herinde???
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester