Avatar billede cjannic Nybegynder
14. marts 2002 - 11:16 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Ikke komme på lus.dk

Hvem kan hjælpe - Jeg er tilsyneladende fuldstændig på røven !!!! Vores maskiner i ungdomsskolen kan ikke koble op på http://www.lus.dk ( landforeningen af ungdomsskoleledere ) - de har kunnet før - men ikke mere ? Dette gælder både IE 5.5 og IE 6.0 med og uden f.eks java opdateringer ! Jeg kan koble op hjemmefra ( Netexpress ADSL 256 kb) - i ungdomsskolen har vi Netxpress 1024. Hvad kan problemet være ?
Avatar billede nmt1363 Nybegynder
15. marts 2002 - 11:44 #1
Jeg kan godt komme ind på www.lus.dk
Er du sikker på at deres server ikke har været nede da du prøvede på ungdomsskolen ? Kommer den bare med "Siden kan ikke vises" eller kommer
der andre fejlmeddelelser ? Det kunne måske også have noget med sikkerheds instillingerne for Internet Explorer at gøre ??
Avatar billede karlslund Nybegynder
15. marts 2002 - 21:08 #2
Jeg tror nmu1363 har ret.

Jeg prøvede i morges, der svarede den ikke. Det gør den nu ...
Avatar billede cjannic Nybegynder
15. marts 2002 - 22:14 #3
Ja - jeg er sikker på at det ikke er hverken deres server eller IE der er noget galt med - den er tjekket samtidig fra 2 computere ( hjemme og job ) Hjemme går den fint på - men fra skolen - nej ! Jeg har snakket med LUS idag - og det viser sig at det kun er mellem 5 og 10 ungdomsskoler der har samme problem ! Problemet er opstået efter at lus har skiftet server i november 2001 - og noget tyder på at det er IP-adresser begyndende med 80.x.x.x. der ikke kan kommer på siden - Det bliver sjovere og sjovere !!!! Denne skal dog lige krydstjekkes med ip-adressen på jobbet ( de sidste 2 afdelinger )
Avatar billede karlslund Nybegynder
16. marts 2002 - 12:48 #4
Okay, du kan prøve at lave en tracert til serveren fra begge lokationer. Så kan du få en ide om hvor det går galt (men mon det ikke er noget i en TeleDK router et eller andet sted i Danmark).
Avatar billede cjannic Nybegynder
11. april 2002 - 12:41 #5
Så lykkedes det endelig - den tracert jeg lavede fra alle vores installationer - gav jeg videre til rette person, og det viste sig at være en fejl i opsætningen af firewallen på en server. Sjovt nok var det kun nogle der havde problemer. Tak for hjælpen !
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester