Avatar billede moelhead Nybegynder
02. marts 2002 - 00:16 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Inverse kinetics

Halløj til alle. Ny her

Har et lille spørgsmål desangående on/off inverse kinetics i poser 4. Jeg kan ikke slå den fra uden at åbne en ny figur. Er der nogen der kan hjælpe mig???
Avatar billede zerohero Nybegynder
05. marts 2002 - 17:58 #1
Figure>Use Inverse Kinematics> ...Der kan du slå det til og fra som du har lyst for de forskellige kropsdele (venstre/højre - arme og ben)!

ZeroHero
Avatar billede moelhead Nybegynder
06. marts 2002 - 16:16 #2
jotak, men det kan kun gøres ved at have en figur åben, eller hvad?? Det er slået til, hver gang jeg importerer en figur. Derfra reagerer figuren helt ad helvede til.
Avatar billede zerohero Nybegynder
07. marts 2002 - 16:58 #3
Måske er det fordi at AutoBalance er slået til at figuren reagere så underligt! Inverse Kinematics skulle helst ikke være slået til hver gang du importere en figur - kun når du starter Poser 4!

ZeroHero
Avatar billede moelhead Nybegynder
08. marts 2002 - 13:59 #4
jeg takker! meget hjælpsomt af dig!!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester