Avatar billede schulle Nybegynder
27. februar 2002 - 22:10 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Hyperlinks fra Photoshop

Jeg har kreeret en header i Photoshop - og vil gerne linke fra denne header. Men hvordan foregår det for en begynder som mig?
Avatar billede prodic Mester
27. februar 2002 - 22:13 #1
Prøv at uddybe det lidt yderligere. Vil du lave selve linket i Photoshop, for det kan ikke lade sig gøre. Men det kan det i ImageReady via et ImageMap deri.

Du kan dog også lave det i normal html, men det afhænger af dit billede og hvad der skal linkes i billedet.
Avatar billede spe Nybegynder
27. februar 2002 - 22:16 #2
Hvilken version af photoshop har du?

Fra 5.5 og frem følger ImageReady med programmet og nederst i værktøjskassen kan du sende dit billede over i ImageReady. Her har du diverse værktøjer/paletter til at lave rollover, animationer og links på et photoshop billede.

Men uanset om du bliver i Photoshop eller går til ImageReady skal du have fat i Slice-værktøjet og med dette angive hvor det klikbare område er og med dette område aktivt sætte din URL.
Avatar billede spe Nybegynder
27. februar 2002 - 22:18 #3
For en gang skyld er jeg ikke helt enig med dig prodic. Man kan nu godt slice og sætte URL i Photshop men afhænger af hvilken version.
Avatar billede spe Nybegynder
27. februar 2002 - 22:33 #4
Bare nu for eventuele fremtidige læsere af sprøgsmålet. Så kan man i Photoshop 6.0 bruge Slice-værktøjet fra Photoshops værktøjskasse og "skære" det klikbasre område ud. Med værktøjet, der ligger "gemt" under Slice-værktøjet, Slice select-værktøjet kan man dobbeltklikke på det der ligner et brev-symbol og i den dialogboks der kommer frem skrive sin URL.
Avatar billede spe Nybegynder
27. februar 2002 - 22:34 #5
klikbasre=klikbare
Avatar billede prodic Mester
27. februar 2002 - 22:35 #6
Og jeg burde da få mig noget søvn, for det går da ikke godt lige nu.

Hvis man har ImageReady, så har man jo naturligvis også en version med Slice-værktøjet. Og så kan det godt lade sig gøre med Photoshop.

Jeg tager mig lige en slap-off'er på sofaen. :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester