Avatar billede karaffa Nybegynder
17. februar 2002 - 11:49 Der er 4 kommentarer

2*bios og bundkort problemer

hejsa, jeg sidder her med min Compaq presario 5862 og har lidt problemer. Jeg har kørt SANDRA, fra siSoft, og den siger at jeg burde opdatere min Video BIOS, jeg aner ikke hvad det er, jeg har et TNT2 ultra, så jeg ledte på nvidia.com men der kunne jeg ikke finde noget.
  Jeg har også forgæves prøvet at finde ud af hvilket bundkort jeg har, jeg mangler en ny BIOS og vil gerne ha en lidt hurtigere CPU. På compaq's hjemmeside er der ikke en BIOS opdatering der er nyere end 2år.... Og deres "parts" side dur ikke, så jeg kan ikke finde ud af hvilket bundkort jeg har, jeg har prøvet meed SANDRA, men ud for bundkort står der bare "compaq".
Avatar billede carbonic Nybegynder
17. februar 2002 - 12:01 #1
Hvis det er en ældre computer kan det godt være den nyeste driver er 2 år gammel, og hvis du gerne vil vide hvilket bundkort du har så plejer man at få en manual med når man køber computeren.
Avatar billede grinderslev Praktikant
17. februar 2002 - 12:02 #2
Så må du jo igang med at lege med en skruetrækker, så du kan se hvad der står på bundkortet :-)
Avatar billede karaffa Nybegynder
17. februar 2002 - 12:28 #3
ja ja ja, jeg har faktisk været igang med skruetrækkeren,,,,,det er en COMPAQ, dvs det hele er modificeret......SKUMPAQ THE EVIL INSIDE !!! Der står bare compaq og så et serie nr. Og compaqs side der skulle kunne fortælle hvilke dele der hører til et serie nr. har ikek virket i mindst 1 uge.
Avatar billede grinderslev Praktikant
27. september 2003 - 11:31 #4
lukketid??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester