Avatar billede lvmadsen Nybegynder
10. maj 2000 - 12:26 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

SmartFtp

Jeg har downloadet det her lille freeware ftp-program, og jeg kan egentlig godt lide det (havde ikke lige trang til at betale for at beholde CuteFtp *S*). Men jeg har et lille problem: Når jeg sidder og skal uploade viser den kun mapperne på mit c-drev og ikke filerne. Er der nogen der har prøvet programmet og kan fortælle mig hvordan jeg får vist filerne?
Avatar billede x4all_dk Nybegynder
10. maj 2000 - 12:28 #1
Det er nok bare en indstilling alá "show files" [x].

Du kan også hente en af de "mere brugte" på www.tucows.com

WS-FTP-light, leechFTP..

Mads Østerby
Avatar billede lvmadsen Nybegynder
10. maj 2000 - 13:32 #2
Det tvivler jeg ikke på *S* - problemet er, at jeg sq* ikke kan finde den! Og jeg valgte netop den, fordi den lignede noget jeg kunne finde ud af at bruge, når jeg nu er vant til CuteFtp - og jeg *har* forresten fundet den på tucows. Den er lille og rimelig enkel og fuldstændig gratis - det er lige mig! Men jeg prøver lige at lure på dem du foreslår der...
Avatar billede lvmadsen Nybegynder
15. maj 2000 - 10:56 #3
Okay, nu har jeg selv fundet ud af det *G*. Men jeg kan nu godt anbefale det lille program - det er både godt og nemt at bruge!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester