Avatar billede exeqthor Nybegynder
27. januar 2002 - 17:03 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Q3 -Unreal & RtCW kører ikke i "full screen" ?

Hej

Jeg har lavet en ren installation af W-XP, jeg har blot det problem, at Quake 3 /arena , Unreal, og RtCW  ja sågar 3D-mark 2001 ikke kører i full screen - der optræder to sorte striber vertikalt i hvar side af skærmen på ca 2-3 cm. Jeg har set det før en gang, der var det drivere der var problemet, men jeg tror ikke det er det denne gang. Jeg har installeret Detonator WHQL 23.12. Jeg har forsøgt med kompatibilitet /Win 98.
Men nej. Er der nogen der har erfaringer med dette ??
Avatar billede svend_rugaard Praktikant
28. januar 2002 - 03:10 #1
Hmm! Hvad Grafik kort har du ?

Og har du evt hentet en driver til dit kort ud over en Nvidia driver ?
Avatar billede exeqthor Nybegynder
28. januar 2002 - 13:25 #2
Hej Igen

Jeg kører med et ASUS GeForce 2 GTS, MEN efter at have kigget rundt på de forskellige spørgsmål - een gang til, fandt jeg noget der lignede mit problem nemlig at skærmen gik ned i opdateringshastighed, og der fandt jeg et link til en fil der fuldstændig løste problemet. For god ordens skyld bringer jeg den også hvis andre skulle opleve dette problem - eller tak for interessen.
Mvh. Thor

http://www.tweakup.dk/fil_arkiv/Mjd0aCBKYW51YXJ5IDA1OjIwOjAy/filelib/oneday/nvreffix-setup.exe
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester