Avatar billede ymmot Nybegynder
26. januar 2002 - 17:44 Der er 11 kommentarer og
1 løsning

Nvidia GE force 256

Efter en masse problemer med mit grafikkort - hvor spillene i XP pludselig gik ned - ja så er dette problem løst med Nvidia driver 27,1,0 - Nu kører det perfekt efter installation af denne driver - Håber det kan hjælpe andre der har problemer.
Microsoft har ikke signeret denne driver - men installer den alligevel - Microsoft er faldet i søvn - der er ingen opdateringer - eller hjælp at få fra deres side - de har nok travlt med at sælge og tælle penge fra XP - Hej
Avatar billede 1003 Nybegynder
26. januar 2002 - 18:36 #1
Det er oftest den bedste løsning, selv at forsøge at finde en driver, før man henvender sig til microsoft´update sider..

de vil gerne supportere deres egne produkter,via update´s men at finde en driver til geeforce2 kort eller woodoo3 2000 kort kan ikke umiddelbart lade sig gøre, med mindre man kan nøjes med en std. driver :-(
Jeg prøver altid hos producenten først, derefter opdaterer jeg via update, sådan har jeg haft størst succes :-)

Held og lykke frem over
*L
Avatar billede johnstigers Seniormester
26. januar 2002 - 20:25 #2
LIGE en advarsel: jeg fulgte denne herres anbefaling og installerede ver. 27.1.0 af nvidias driver - bagefter ville winxp IKKE starte. Så tænk jer om inden i lægger den pågældende driver ind.
Avatar billede svend_rugaard Praktikant
26. januar 2002 - 20:26 #3
Hvorfor også installre en driver der er i Beta Stadiet hvis man ikke har problemer med sin pågældende fejl - det er tit den fejl folk laver hvis der er noget der virker det er de vil meget gerne ødelægge det igen!
Avatar billede johnstigers Seniormester
26. januar 2002 - 20:29 #4
svend> det er der vist heller ingen der har gjort????
Avatar billede ymmot Nybegynder
26. januar 2002 - 22:44 #5
Jeg vil ikke forsøge at ødelægge noget for nogen - men der er mange der har haft NVIDIA problemer - og det har jeg også været plaget af lige siden jeg fik XP ind - SÅ den driver jeg fik installeret hjalp mig til at kunne spille igen - uden at jeg midt i spillene gik ned - Moralen er at hvis det kan hjælpe noget med den driver så bliver vedkommende glad - at den ikke kan køre på nogen andre maskiner - JA det kan jeg ikke vide - derfor godt at det kommer frem - SÅ mit råd - bestem selv om i vil opgradere - men se lige svaret fra John inden i går igang- John jeg håber du kommer igang igen -  MEN man kan da' blive enige om at de driver problemer der er med NVIDIA snart burde løses af både NVIDIA og Microsoft.
Avatar billede johnstigers Seniormester
26. januar 2002 - 23:13 #6
ymmot> jeg bærer ikke nag - jeg syntes da også folk skulle PRØVE den driver du nævner - hvis de har problemer vel at mærke :)
Og ja: Problemerne må de da snart kunne få løst på en fornuftig måde - men problemet er sikkert mere winxp end driverne... :)
Avatar billede johnstigers Seniormester
26. januar 2002 - 23:16 #7
ymmot> Lige en lille ting: Hvis du virkelige har fået løst problemet - har du så også fået løst probelmet her: http://www.eksperten.dk/spm/160137 ?
Hvis ja, så lav lige et svar og accepter dit eget svar + evt. lige linke til denne side som forklaring på at du tager point selv :)
Avatar billede ymmot Nybegynder
26. januar 2002 - 23:56 #8
Korrekt-Tak
Avatar billede ymmot Nybegynder
27. januar 2002 - 13:13 #9
Tak John- du må få de 30 Point for fin service - så skriv lige
Avatar billede johnstigers Seniormester
27. januar 2002 - 13:15 #10
Jamen så skriver jeg da - og takker :)
Avatar billede ymmot Nybegynder
27. januar 2002 - 20:12 #11
Jeg takker og håber at du har din computer oppe at køre igen - HVIS jeg får yderligere problemer så skriver jeg igen - lige nu ser det ud til at funke alt sammen - fin side denne eksperten især for os der ikke er så tekniske - så ros til siden og folkene der skriver ..........
Avatar billede johnstigers Seniormester
27. januar 2002 - 20:13 #12
ymmot> Bare rolig - den er oppe at køre igen ;)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester