Avatar billede arne_ Nybegynder
25. december 2001 - 14:10 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Modem timeout

Jeg er den lykkelige ejer af en 34 kbit internet forbindelse. Mit problem er at jeg ofte får timeout på min forbindelse. Det kan være et ret stort problem når jeg skal hente filer på over 2 mb, idet jeg så skal starte helt forfra, hvorefter jeg igen får timeout og skal starte forfra igen, osv. osv. Indtil videre har jeg råbt, skreget og truet computeren men desværre uden resultat, er der evt. en bedre løsning på problemet??.
Avatar billede dmcn Praktikant
25. december 2001 - 14:19 #1
Du kan evt. bruge en download-manager som GetRight (kan findes på download.com). Den kan resume downloads når du kommer online igen, så du slipper for at skulle starte forfra.
Avatar billede arne_ Nybegynder
27. december 2001 - 11:18 #2
Det virker jo!!!!
Avatar billede dmcn Praktikant
27. december 2001 - 13:58 #3
Så får du lige et svar. :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester