Avatar billede michaelsen Nybegynder
24. november 2001 - 23:34 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

icq, har fortrængt explorer i højre side af skærmen

jeg har en icq99b. normalt ligger den oven på explorer, men nu har den altså fået den idé at fortrænge explorer i højre side af skærmen. hvordan kommer jeg tilbage til det normale med icq\'en liggende oven på explorerbilledet??

jeg skal lige sige jeg har prøvet trække i siden når pilen kommer frem, det dur ikke. jeg har også prøvet logge icq ned og åbne igen, dur heller ikke. jeg har også prøvet gå i icq-knapper og genoprette standarderne, dur heller ikke, så måske det er explorer den er galt med...men det er jo et microsoftprodukt.....sååå det skulle der vel ikke være noget i vejen med , vel?

een der kan hjælpe??
Avatar billede xenophobia Nybegynder
24. november 2001 - 23:36 #1
Kan du ikke bare trække den ind mod venstre så skulle den \"give slip\". Når jeg siger trække er det oppe i baren hvor ens icqnummer står.
Avatar billede michaelsen Nybegynder
26. november 2001 - 03:49 #2
oki, det klarede problemet ;o)

Avatar billede xenophobia Nybegynder
26. november 2001 - 11:50 #3
=)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester