Avatar billede limemedia Nybegynder
31. oktober 2001 - 14:45 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Halv- og/eller Fuldtidsjob søges ! kig efter en ekstra gang...

Iderig, alsidig og kyndig Internet Udvikler / programmør søger nye græsgange indenfor udvikling/programmering, coaching, konsulentarbejde, system administration m.v.

Jeg har 3 års erfaring indenfor Internet programmering, optimering og design for større danske virksomheder. Jeg startede på nettet for snart 8 år siden og har lige siden arbejdet med grafisk design, layout, interface design, lettere coaching samt deltaget i udvikling af meget brede internationale e-commerce og datawarehouse løsninger for verdensomspændende virksomheder. Senest sidder jeg i en ledende stilling for en startup virksomhed. Jeg har arbejdet professionelt med Internet relaterede produkter i over 3 år.

Jeg er meget interesseret i nye opgaver indenfor branchen. Jeg er meget ambitiøs og sigter højt kompetancemæssigt og håber på at i vil støtte i min videre udvidelse af kompetance området.

Jeg er pt. bosiddende i udlandet hvilket er en udfordring for begge parter. Jeg har siden februar 2001 arbejdet med fjernarbejde med undtagelse af en periode på 2½ måned hvor jeg var konsulent for Tele Danmark KabelTV ved udviklingen af www.oncable.dk - for det rette tilbud kan det komme på tale både med perioder i eller decideret at relokere til Danmark.

Jeg kan kontaktes pr. email lars.jensen@ljweb.dk, ICQ : #13434534, Yahoo Messenger : ljweb, Telefon : +81 90 5469 8911 samt Fax : +81 798 26 9244. Jeg svarer på samtlige henvendelser og ser frem til at indlede diskussion om vores fælles fremtid. Fuldt CV samt referencer fremsendes pr. forespørgsel.


/ Lars
lars.jensen@ljweb.dk


PS. Jeg kender link til jobdatabaser og kommentarer vedr. point kan føres i Fri Debat, tak !
Avatar billede limemedia Nybegynder
31. oktober 2001 - 14:53 #1
Avatar billede daywalker123 Nybegynder
31. oktober 2001 - 14:58 #2
sygt nok... hvorfor 250 point ? :)

bare et spm.
Avatar billede limemedia Nybegynder
31. oktober 2001 - 15:03 #3
daywalker >> læs ps.\'en igen og kør en evt diskussion i fridebat gruppen.
Avatar billede freefreelancer Nybegynder
01. november 2001 - 11:20 #4
Mail sendt!
Avatar billede limemedia Nybegynder
02. november 2001 - 09:09 #5
Fra uventet vinkel er der kommet et jobtilbud :) og vedkommende har end ikke set det på eksperten... Der er lidt point til jer alligevel :D

/ Lars
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester