Avatar billede flemmingk Nybegynder
29. februar 2000 - 14:33 Der er 2 kommentarer

Access-driver problem

Jeg har det problem, at mine tidligere projekter i Delphi4, som taler sammen med MS Access, ikke virker længere efter at jeg har installeret Delphi5 - jeg har sporet problemet ned til at ODBC-delen er blevet opdateret til en '99-model mod tidligere en '97-model. Problemet viser sig ved at alle felter i databasen som er længere end ca. 130 tegn lange nu fortolkes som MEMO-felter.

Hvad kan jeg gøre for at undgå det ?
Avatar billede sjensen Nybegynder
29. februar 2000 - 15:00 #1
Har du installeret den nye D5-upgrade ?
Hvis du bruger BDE, har du opgraderet til BDE 5.1.1 ?
Og hvis du kører NT, så installeret SP5 ?

Når disse ting er på plads er det et spm. om at slette odbc driver fra System DSN eller User DSN i ODBC datasources (igen NT) og oprette den igen. Derved indlæses den nye ADO-baserede version.
Avatar billede flemmingk Nybegynder
29. februar 2000 - 17:45 #2
Jeg kører blandede miljø'er - både NT, Win95 og Win98 - det er den samme BDE, vi altid har installeret - men jeg kan se, at 'forskellen' ligger i en opdateret ODBC-version -- løser en opdatering af BDE'en det?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester