Avatar billede zelox Nybegynder
04. oktober 2001 - 08:35 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Må jeg se hvad i kan med Flash?

Hejsa Folkens...
Jeg sidder og læser nogle af de spm der er om Flash 5. Jeg er selv n00b med det progs. men jeg læser og læser hvad jeg kan for at blive kloger og kloger :o)
Men det i spørger hinanden om er de sygeste ting. og når jeg ser jeres spm føler jeg mig TOTAL dum.. ok det er jeg jo også på Flash området I NU :o)
Derfor bliver jeg nysgærig og vil meget gerne se hvad i kan.. har i nogle link til det i har udarbejdet med flash? så vil jeg med glæde se det :o)
Her er et link til det vildeste jeg ind til dato har set med flash.. tjeck det ud.. og giv mig så lige et link til noget i har lavet eller noget af det fedeste i har set :o)
www.xeofreestyle.com Og fortæl mig så lige om det ikke er for fedt :o)... håber jeg bare kan nærme mig noget af det en dag..
1. Til nogle af jer der gærne vil lære lidt fra jer om Flash 5. så er jeg klar på en lille lanparty hvor jeg snuser til dine kreativiteter :))
Håber vi ses.. og skulle der være nogle der ved hvor man kan downloade movi-tuturial med timeline i Flash. må i også godt skrive det.
1. vis mig det du har lavet!
2. Vis mig det cooleste du har set!
3. Tjeck det link jeg har smidt med og sig så hvad du maner :o))
4. E-mail mig hvis du vil lærer fra dig om Flash på Douink@e-mail.dk
5. Vis mig et link til Flash Timeline movis. hvis du kender nogle.
Håber vi snakkes ved :o) GL.....

MVH

Zelox
Avatar billede taamas Nybegynder
04. oktober 2001 - 08:38 #1
Flash5.subnet.dk

også download dem der er. De er made by mig men er ikke de fedeste jeg har lavet
Avatar billede exodusdk Nybegynder
04. oktober 2001 - 09:00 #2
Http://www.geocities.com/exodusdk

Bare en hurtig intro...
Avatar billede ctv! Nybegynder
04. oktober 2001 - 09:10 #3
2. http://www.xeofreestyle.com/
3. Yeahhhhhh! Jeg er glad for i synes om min side! :)
Avatar billede jaro01htx Nybegynder
04. oktober 2001 - 09:58 #4
hej

ja her er mine ynglings sites!!!!
http://www.deepcuts.com/v3/front.shtml
og http://www.2advanced.com

Prøv at se www.flashkit.com der er en del hjælp at hente!
Avatar billede gotcha Nybegynder
04. oktober 2001 - 11:55 #5
Jeg har nogle eksperimenter liggende på http://www.hhbk.subnet.dk/GotCha.html , selvom jeg ikke har uploadet dem, jeg har lavet i de sidste par måneder. Desuden lavede jeg en hurtig side for min fars fodboldhold på http://www.veteran3.subnet.dk . Jeg har også nogle spil liggende på http://www.fbold.dk og er i gang med at lave sider for et firma, selvom den første ikke er blevet færdiggjort endnu (jeg har lavet en menu, der minder en del om den på http://www.fourm.com ).

Mine personlige favoritter ud i det eksperimentelle er følgende:

http://www.yugop.com
http://www.praystation.com
http://www.deconcept.com
http://www.jzway.com

Du kan finde en lang liste over eksperimentelle sider på http://www.flashguru.co.uk (den vil jeg meget varmt anbefale!).

En rigtig fed intro kan findes på http://www.motiongraphiks.com , men ellers bør du kigge på http://www.were-here.com under Coolsites for at finde en lang række flotte sider.

Mvh Morten
Avatar billede paask Nybegynder
04. oktober 2001 - 14:39 #6
Jeg har altid været fan af nikes markedsføring, og deres sites holder stilen :0)

http://www.nike.com -  derunder ligger freestyle, football etc. Det er fed blanding af nuanceret Flash og backend programmering, og alt lavet lige her i København :0)
Avatar billede zelox Nybegynder
04. oktober 2001 - 22:38 #7
Hejsa ... Ja GOTCHA mine point må klart gå til dig.. fedt af bladre mellem det du har lavet.. og har også gemt linket så jeg kan se når der kommer nye ting fra dig :o)
Men lige en ting. jeg ser du kalder dine Animationer. Frictionv01 og Frictionv02 osv.. Er det nogle turtials du køre i gennem hvor du lære alle de ting eller hvad.. hvis det er det må du meget gerne sende mig dem eller linke til dem her :o)
1000 tak for alt hvad i ellers måtte komme med... skulle der være mere. må i altså godt henvise til link... og nogle der har gode råd til en flash n00b. så pleas skriv det :o))

Avatar billede gotcha Nybegynder
05. oktober 2001 - 17:02 #8
Jeg har skrevet et kursus, hvor jeg forklarede alle mine eksperimenter udførligt, så deltagerne kunne lære ActionScript. I de to nævnte eksempler bruger jeg en bevægelse, der ligner en fjeder. Hvis du er interesseret i det, så er der her en kort gennemgang.

Ifølge Hookes lov kan kraften i en fjeder udtrykkes som F = -k*x, hvor k er en fjederkonstant og x er den afstand, hvormed fjederen er udspændt. Dog vil der være en modsat rettet kraft fra underlaget, som kan udtrykkes som en konstant for underlaget ganget med fjederens hastighed (det er bare en bunke fysik, som du slet ikke behøver at forstå, for at kunne bruge skidtet, så bare rolig). Dermed bliver ligningen F = -k*x+c*v. Fra Newton ved vi desuden, at F = ma, så vi kan opskrive følgende:

ma = -k*x+c*v

Herefter isolerer vi accelerationen a, og så behøver vi bare at lægge denne til hastigheden, som så lægges til positionen for at flytte vores movie clip (acceleration er ændring i hastighed, mens hastighed er ændring i position).

Det er som sagt en meget kort gennemgang, men skulle give dig en idé om, hvordan skidtet er lavet (ellers kan du prøve http://www.were-here.com og vælge Mathematics, hvor du kan finde en masse interessante oplysninger).

Jeg er meget interesseret i matematik, fordi den kan bruges til at lave så mange spændende ting med (bla. når vi skal lave spil). Jeg regner med at have noget tid til at få færdiggjort nogle eksperimenter i efterårsferien, som jeg har gået og tænkt på de sidste par dage, men jeg skal også lige have klaret lektierne og lavet noget arbejde i Flash.

Mvh Morten
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester