Avatar billede johnnylassen Seniormester
Oprettet i dag kl. 08:37 Der er 2 kommentarer

Synology surveillance bogmærker.

Har en nas der med Synology surveillance på. Det virker fint. Men lidt tidskrævende at kigge igennem. Den gemmer optagelser af en halv times varighed, så skal skifte video sekvens mange gange for at se en hel nat. Har set andet overvågningsudstyr hvor der bliver sat "bogmærker" på optagelsen ved bevægelser. Så behøver man blot at gå til bogmærkerne. Men kan ikke lige finde ud af how to do... Nogen der kan komme med opskriften?
Avatar billede puren Ekspert
Skrevet i dag kl. 08:50 #1
Hvad har du prøvet??
Avatar billede johnnylassen Seniormester
Skrevet i dag kl. 09:48 #2
Alt - troede jeg. Har dog lige fundet noget "smaert" noget... Leger lige med det. Det kan tilsyneladende scanne optagne filer og lægge dem med bevægelse for sig selv. Men jeg er mere til et tids forløb hvor der er en markering... rød streg på tidslinien eller lignende..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester