Avatar billede Shamanji Juniormester
Oprettet i dag kl. 12:24

strømforsyning

Hej jeg har en pc som genstarter når den vil, den begyndte efter jeg opgraderede fra et 980 ti til et 7900 xtx som nu er sendt til rma.

Men nu selv med 980 ti kortet genstarter den når den vil.

Jeg købte en thermantake dr power 3 og 1 ud af 10 gange failer den på PG som ligger i 24 pin den skriver ikke om værdien er på 0 eller over de 500ms
Normalt ligger de inden for 100-500 ms.

Men når den ikke lige failer viser den en verdi på 400+ ms

Kender i noget til det her?

Min psu er :Super-flower leadex platinum 2000w 8 pack editio "SF-2000F14HP"

Kan en psu med en pg der failer få pc til at gestarte når den vil?

Kan det 7900xtx ha været for meget for den aldrene psu, når jeg bruger en adapter til stømstikket til at teste hvad mit system trækker af w, og sætter cpu og gpu til at stressteste med det samme trækker den 950 w dette er dog med det 980 ti fik ikke testet det med 7900 xtx kortet

Når den genstarter har det ikke været under load, men testeren siger også min 8 pin  cpu / pci-e / sata / molex failer ikke med testeren kun 24 pin.

Den psu er næsten 10 år gammel dog.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester