Avatar billede snedker1 Juniormester
Oprettet i dag kl. 12:56 Der er 3 kommentarer

Forskellige billeder til forskellige skærme ?

Jeg køber snart en macbook m3 pro eller venter måske til m4 kommer .
Jeg kan jo tilsutte 3 skærme til m3 pro og så er mit spørgsmål : kan det lade sig gøre at der sendes 3 forskellige billeder ud samtidigt , så hver skærm får sit eget billede ? . Jeg arbejder lidt med formidling omkring fugle så det ville da være godt hvis jeg kunne vise 3 forskellige fugle samtidigt .
Mvh
Jan hansen
Avatar billede INK Ekspert
Skrevet i dag kl. 13:47 #1
Du kan læse om spejling af en side til ekstra monitor eller udvidelse af skærmen.
https://support.apple.com/en-gb/guide/mac-help/mchlb5f905a1/mac
Avatar billede INK Ekspert
Skrevet i dag kl. 13:50 #2
Avatar billede snedker1 Juniormester
Skrevet for 28 minutter siden #3
Tak for tippet men jeg kan ikke lige vurdere om det løser mit spørgsmål , ser at de skriver noget om at dele skrivebordet og så få finder meny og app. Meny på de andre skærme . Jeg vil jo gerne kunne sende et billede til skærm 1 , et andet billede til skærm 2 og et tredie billede til skærm 3 ! Og hvis jeg så vil have et andet billede på skærm 2 ..... så skulle billeder på skærm 1 og 3 jo gerne blive stående ! Om der skal noget mere hardware til eller det er et stykke software der skal indover ..... der er jeg helt blank 🙂
Mvh
Jan
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester