Avatar billede ham75 Praktikant
25. november 2022 - 09:07 Der er 2 kommentarer

Jubii get2net.dk alternativ?

Hej,

Nu varsler Jubii at deres mail vil koste 799kr om året fra januar 2023. Eller 69kr/måned.

Det synes jeg er en urimelig høj pris bare for at beholde min gamle get2net.dk adresse.

Findes der andre alternativer, hvor man kan beholde get2net.dk adressen? Jeg vil gerne beholde adressen, da jeg har haft den i over 20år, men hvis det skal være så dyrt for en e-mail adresse, så overvejer jeg at skifte. Jeg bruger ikke deres webmail, som de så flot hævder at blive bedre og bedre, og derfor stiger i pris.
Avatar billede ole_madsen Ekspert
25. november 2022 - 09:25 #1
Hvis du er ansat hos Jubii, vil jeg tro du kan få rabat... - men ellers er det jo dem der ejer @get2net.dk domænet, og derfor helt og holdent bestemmer prisen.

Alternativet er at flytte til en billigere service - Microsoft har vist annonceret at deres outlook.com/dk får begrænset den gratis plads, så man kan risikere at skulle tilkøbe mere plads - gmail.com kommer formentlig med et lignende tiltag inden for et par år... - men har trods alt temmelig meget plads med i den nuværende løsning.
Avatar billede 220661 Ekspert
25. november 2022 - 13:43 #2
Jeg gik til Gmail da de skrev at webmail også ville koste noget.  Det har jeg ikke fortrudt. Googles spam filter  oplever jeg langt bedre end Jubii og også YouSee.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Controller til økonomi og compliance

Metro Service A/S

Erfaren IT-supporter

ALD Automotive Danmark A/S

Regional IT-administrator

Politiets Efterretningstjeneste

DevOps softwareudviklere til PET