Avatar billede Ea Jensen Praktikant
20. november 2019 - 20:59

Geninstallation af trådløst netværkskort

Mit trådløse netværkskort kunne fra den ene til den anden dag ikke længere findes (meldte fejlkode 45, senere fejlkode 10). Jeg læste nogle guides på nettet - prøvede at opdatere, deaktivere så reaktivere samt gå tilbage i opdatering - og endte med at prøve at fjerne enheden. Jeg har downloadet netværkskortet igen fra udbyders hjemmeside (Lenovo) men min computer kan ikke finde kortet (kan ikke se det i enhedshåndteringen og der findes heller ikke en “ukendt enhed”s-fane) - hvordan får jeg det placeret så det kan benyttes? 😊 Efter installation meldte programmet “klar til brug”. Jeg har en Lenovo Yoga 500-14ACL og den brugte Qualcomm Atheros QCA61x4 Wireless LAN hvis det har en betydning. Håber der er en som kan hjælpe!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester