Avatar billede mort1 Ekspert
08. oktober 2018 - 13:43 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Tælle pixels, bredde og højde, i et felt

Jeg hygger mig lidt med at lave en hjemmeside i WordPress og bruger bl.a. SiteOrigin Page Builder og Elementor til at lave siderne med, hvilket fungerer ok for mig. Imidlertid konstaterer jeg, at billeder, i de "billedrammer" jeg nu laver, ikke altid bliver lige store, selv om de billeder jeg anvender er lige store (ofte 1050 x 1500 px) størrelsesforskellen er især tydelig, hvis jeg i MetaSlider  laver en slide af 2-3 billeder (også 1050 x 1500 px) og lægger det der kommer ud af MetaSlider i en tilsvarende "ramme".Jeg gætter på, at størrelsesforskellen fremkommer, fordi de "rammer" jeg laver ikke er 1050 x 1500 px, men et produkt af om jeg deler sidebredden i 4, 5 eller 6 lige store rammer.
Spørgsmålet er, om der findes en metode, hvormed jeg kan se/måle, hvor mange px der er dels i bunden dels i siden af rammen, altså bredde og højde i pixels.
Avatar billede claes57 Ekspert
08. oktober 2018 - 13:54 #1
billeder skal ikke være ens - det gjorde man for 10 år siden. Lad nu bare siderne tilpasse sig brugerens skærmopløsning.
men ellers så https://www.arulerforwindows.com/ den kan dog kun måle vandret og lodret - hvis du vil måle skæve vinkler også, så er det købeversionen.
Avatar billede mort1 Ekspert
09. oktober 2018 - 13:23 #2
#1 - Lige netop til dette formål er det endog meget vigtigt at billederne størrelsesmæssigt er helt ens, men ellers har du da helt ret.
Avatar billede claes57 Ekspert
09. oktober 2018 - 13:33 #3
bare brug 'a ruler...' du kan ovenikøbet zoome ind til 4xopløsning for at se detaljer tæt på.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester