Avatar billede DovahViking Nybegynder
29. marts 2016 - 01:11

Netværksgodkendelse til skole-netværk ikke godkendt

Hej allesammen!

Det er lidt af en frustrerende historie... Jeg bor på kollegieværelse, og har gjort det i godt og vel 2 år nu. Men gennem de 2 år har internettet været et kæmpe problem. Der er flere online computerspil jeg har måttet droppe på grund af, at jeg mistede forbindelsen flere gange inden for nogle få minutter.

Så for et par dage siden var jeg blevet godt træt af det hele, og besluttede mig for at ændre lidt på sikkerhedsindstillingerne mellem min computer og netværket. Vær opmærksom på, at jeg sagde mellem min computer og netværket, og ikke netværket generelt, som om jeg ville prøve på at hacke det.
Grunden til jeg ændrede på disse sikkerhedsindstillinger for netværket, var fordi jeg havde på fornemmelsen, at sikkerheden var en af grundende til, at netværket virkede så vagt, så alt bare blev blokeret på grund af alt den sikkerhed. (Vores gymnasie går meget op i sikkerhed..)

Nu er problemet simpelthen bare, at jeg ikke har "legitimationsoplysningerne", for at oprette forbindelse til det netværk længere.

Dette er hvad fejlfindingen siger:
http://prntscr.com/albntz

Jeg skrev ned på et dokument, hvad det var jeg havde ændret på, men da jeg ændrede det tilbage igen, var der stadig ikke noget held med at oprette forbindelse.

Jeg har spurgt gymnasiets IT-support om hjælp, men de sagde at de blev nødt til at se på min computer (Det er en stationære, forresten) og jeg har på fornemmelsen, at dette ikke sker inden for de næste par dage...

Er der nogen som helst måde på, jeg kan "genstarte" eller "nulstille" de her oplysninger jeg udgiver til et netværk?

Tak på forhånd,
Dovah

Specs:
Windows 7 Home Premium
Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz - 64-bit.
NVIDIA GeForce GTX 970 ~ 3728 MB memory
Hukommelse: 16.0 GB RAM
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester