Avatar billede ndam1996 Nybegynder
15. september 2015 - 20:35 Der er 3 kommentarer

Overførsel af filer til Ekstern harddisc = BLUE SCREEN

Hey alle,

Jeg har købt mig en ny computer, og skal nu til at overføre mine gamle filer fra min bærbar over på en ekstern harddisc, så jeg kan få dem hen på min nye maskine. Hver gang jeg sætter en overførsel af filer igang stopper  bærbaren pludseligt og jeg får en blue screen. (SE DEN HER: http://www7.zippyshare.com/v/T5pf4WHS/file.html  ) Når jeg tænder den er den "normal" igen, men hvis jeg starter en ny overførsel sker det samme.
Nogen der ved hvad jeg kan gøre for at få mine filer sikkert overført? Evt gennem nettet? Eller måske en lille ting der kan løse problemet med eksterne harrddiske. Min bærbar er en Asus med Windows 7.

Venlig hilsen

Nicolai
Avatar billede pretttyfly Praktikant
16. september 2015 - 14:39 #1
mit gæt er at den fejler på grund af for store filer, hvis din eksterne er fomateret i fat32 kan den ikke håndtere filer der er større end 4 GB, så hvis den er fat32 så formater den om til ntfs, det vil jeg gætte på løser det :)
Avatar billede usepc Praktikant
24. september 2015 - 00:12 #2
Hej, du kan oprette konto på en filopbevaringstjeneste a la Depfile.com* og dermed overføre dine filer (fra din bærbare) til f.eks. Depfile.

Når filerne er overført, kan du fra din nye computer logge ind på Depfile og downloade filerne til din nye computer.

Generelt har de forskellige filopbevaringstjenester vist, som jeg forstår det, forskellige vilkår (bl.a. mht. 'Download speed' og 'File size to upload:') - alt efter om du er 'betalende medlem' ('Premium-medlem') eller 'gratis-medlem' ('Free-medlem). Se f.eks. Depfiles liste, når det gælder 'Premium' versus 'Free': https://depfile.com/premium

* Andre muligheder - f.eks.:
- https://k2s.cc/  /  http://k2s.cc/premium.html
- http://dfiles.eu/  /  http://dfiles.eu/gold/payment.php
- http://filepost.com/
Avatar billede usepc Praktikant
24. september 2015 - 00:23 #3
P.S. På http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/resolving-stop-blue-screen-errors-in-windows-7 står der noget om den blue screen-fejlbesked, du får
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester