Avatar billede DHviidR Nybegynder
13. marts 2015 - 15:52

Kan pludselig ikke få forbindelse til 4. skærm

Halløj!

Jeg sidder med et lille dilemma.
På min arbejds PC er der tilknyttet 4 skærme. Alle via HDMI. Der har ikke været problemer de sidste 4 år de har været i brug.
I morges genstarter jeg computeren, pga en eller anden ændring i noget software. Når PCen starter op, er der kun 3 af skærmene der virker. Den sidste kan ses inde i skærmopløsning, men den kan ikke anvendes. Det er ikke skærmen der fejler noget, og heller ikke kablet. Jeg har prøvet at bytte skærm 3 og 4 rundt og har konstateret at der ikke er fejl der. Fejlen ligger i at jeg ikke kan have alle 4 aktiveret på en gang (og som sagt, det har vi kunne indtil nu, så det burde ikke være grafikkortet der er noget galt med).

Jeg har prøvet at geninstallere drivers men det har ikke hjulpet.

Vi kører Windows 7 professionel med et AMD FirePro 2460 grafik kort.

Link til screendump kan ses her:
http://i302.photobucket.com/albums/nn85/DRasmussen88/screendump.jpg

Nogle ideer eller forslag?

På forhånd tak!
-Danny
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester