Sådan tager du backup af dine mails i Outlook

Det er ikke svært at tage backup eller flytte dine Outlook-mails til en ny computer - bare besværligt. Heldigvis har vi den grundige guide klar. Klik her for at se hvordan du gør.

Sådan tager du backup af dine mails i Outlook

De fleste ved godt, at det er smart at tage backup af sine billeder og dokumenter. Men e-mails i Outlook er lidt mere besværlige og kan derfor blive glemt, når der skal tages backup eller skiftes computer.

Heldigvis har vi en guide til Outlook-backup klar. Den klarer både e-mails, kalender og kontaktpersoner på 10 minutter – bare læs med nedenfor.

Husk at vi også har guiden til backupløsninger i denne artikel. Vi har taget udgangspunkt i den nyeste version af Outlook, kaldet 2007, men systemet er det samme på de tidligere versioner af Outlook.

Sådan henter du e-mails ind igen

Når du har købt den nye maskine eller er parat til at reetablere dine mails, så er guiden her nedenfor. Det er næsten som at tage backup, bare baglæns.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere