Digitalt tv i lommeformat

MSI er klar med verdens første transportable tv, der kan fange digitalt tv, så man kan se DR 2, mens man sidder i bussen.

Taiwanske MSI er klar med et lomme-tv ved navn D310, der er udstyret med en 4,2 tommer stor skærm. Det særlige ved det lille fjernsyn er, at det er verdens første transportable tv, som kan modtage tv-signaler digitalt.

Herhjemme er det digitale sendenet sat i gang, og det gør lomme-fjernsynet i stand til at modtage DR, DR2 og TV2, selv mens man er på farten. Det sker via den indbyggede DVB-T tuner (Digital Video Broadcasting - Terrestrial), der også gør fjernsynet i stand til at håndtere EPG (Electronic Program Guide) og Teletext.

MSI D310 vejer 180 gram, og ifølge MSI er batterilevetiden op mod tre timer. Fjernsynet kan håndtere SD- og MMC-hukommelseskort, og dermed kan man se sine film på farten ved at gemme dem på kortene.

MSI har ikke været i stand til at oplyse den præcise dato for, hvornår lomme-fjernsynet kommer til Danmark, men det skulle være på vej mod vores breddegrader. Prisen bliver omkring 200 euro, cirka 1.500 kroner.

Der er også andre løsningerne end lomme-fjernsynet, hvis man gerne vil se digitalt tv, mens man er på farten. Flere producenter har skabt usb-stik med DVB-T, der kan tilsluttes en lille bordantenne og herefter vise digitalt fjernsyn på den bærbare computer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere