Tv tog fejl af taxachauffør og it-ekspert

Tv-stationen BBC skulle interviewe it-ekspert om en retssag mod Apple, men kom ved en fejl til at hive en tilfældig taxachauffør ind i studiet til den direkte udsendelse. Se det mærkværdige interview her.

Han havde forbedret sig minutiøst hele weekenden og sad spændt og ventede uden for et studie hos tv-stationen BBC.

Om kort tid skulle it-eksperten Guy Kewney interviewes i en direkte udsendelse om retssagen mellem Apple, der står bag iPod, og Apple, der er Beatles' pladeselskab.

Men da BBC bød Guy Kewney velkommen i studiet, var det den forkerte mand, som intervieweren sad overfor.

Den rigtige Guy Kewney sad fortsat uden for studiet og ventede, og i stedet var det en tilfældig taxachauffør, som var blevet hevet ind. BBC havde forvekslet de to.

Taxachaufføren så mere end almindelig forvirret ud, da han blev præsenteret som it-eksperten Guy Kewney, og han fik det første spørgsmål om, hvad han syntes om udfaldet af retssagen mellem Apple og Apple.

På gebrokkent engelsk fik taxachaufføren fremstammet, at han var overrasket over udfaldet. Det kunne også læses i hans ansigt, at han var temmelig overrasket over at være med i en direkte udsendelse på landsdækkende tv.

Resten af interviewet får tv-værten halet det ene usammenhængende svar efter det andet ud af den forvirrede taxachauffør.

Det ganske underholdende tv-interview kan ses her eller her.

I Guy Kewneys blog – den rigtige it-ekspert vel at mærke - kan der læses mere om episoden, hvor han med vanlig britisk humor kommenterer sin noget særprægede oplevelse af at blive forvekslet. Selv om han kan se det morsomme i episoden, frygter han, at hans omdømme som it-ekspert har lidt skade efter den falske Guy Kewneys optræden på tv. Læs mere i Guy Kewneys blog her.

OPDATERING: Det har vist sig, at taxachaufføren i virkeligheden var en programmør, som søgte job hos BBC. Han troede tv-udsendelsen var del af en jobsamtale. Læs mere i den opdaterede historie her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere