Fladskærm med indbygget mediecenter

Alfa Views nyeste LCD-tv er på 40 tommer og har indbygget en mediecenter-pc med harddisk og dvd-brænder. Men det er ikke billigt.

Selv om vores fjernsyn er blevet flade, er der stadig plads til at mase ekstra elektronik ind i.

Den danske fladsskærmsproducent Alfa View har endda fået plads til en mediecenter-pc i et 40 tommer stort LCD-tv. Her er både dvd-drev og -brænder, samt harddisk inde bag skærmen.

Fladskærmen er HD kompatibel, og det indbyggede mediecenter giver via trådløst tastatur brugeren mulighed for at styre film, tv, musik og surfe på internettet – direkte på skærmen.
LCD-tv'et kan naturligvis gå på nettet via trådløst netværk.

Med dette "alt-i-et-tv" slipper man for at bøvle med ledninger fra harddiskoptageren til tv'et, men fjernsynets strømstik skal naturligvis en tur i kontakten.

Mystisk nok er der ikke digital-tuner i fjernsynet. Alfa View mener, at forbrugerne ikke er parate til denne teknik. Der er ellers kun ni dage til DR1, DR2 og TV2 officielt begynder at sende digitalt, og signalet kan faktisk allerede modtages.

Der er dog mulighed for at forudbestille Alfa Views 40 tommer LCD Media Center med digital-tuner, men funktionen findes altså ikke i den aktuelle model.

Prisen for at kunne blære sig med Alfa Views 40 tommer LCD Media Center er omkring 37.000 kroner.

I et af de kommende numre af PC World vil vi teste LCD-fjernsynet for at se, hvor høj blærerøvseffekten er på dette tv, og hvor godt det egentlig er, når det gælder hardware.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere