Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Fra Linux-administrator til sikkerhedsspecialist: Her er ledige 10 it-stillinger, som du kan søge netop nu

Der er masser af ledige it-job derude, og vi har fundet 10 særligt spændende stillinger, som du kan lige nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Saphe, JP/Politikens Hus og Region Midtjylland.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Sydbank søger devops engineer til software development, Aabenraa

En spændende rolle i et enabling team i vores software development-afdeling, med særligt fokus på sikkerhedsaspektet i alle faser af moderne softwareudvikling.

Du vil, sammen med resten af teamet, være ansvarlig for at integrere sikkerhedspraksisser i hele softwareudviklingslivscyklussen. Du vil arbejde tæt sammen med udviklerteams for at sikre, at sikkerhed er en integreret del af udviklingsprocessen, fra design og build til deployment og ops.

Du vil blive en del af et understøttende team, bestående af en Domain Architect, en QA Engineer, fire devops engineers, hvoraf den ene kan blive dig.

Sammen med otte produktudviklingsteams udgør vi afdelingen software development.

Læs hele annoncen her.

Frode Laursen søger it-supporter, Hinnerup

Er du en hands-on tekniker og vil du være med til at sikre stabil drift og support i en af Nordens største logistikvirksomheder?

Hos Frode Laursen søger vi en engageret og dygtig it-supporter, som vil være med til at styrke vores it-afdeling.

Som it-supporter er du med til at sikre, at vores teknologiske løsninger er i topform, når vi understøtter en virksomhed med 2200 medarbejdere på tværs af fem lande. Du bliver en del af et team på tre og vil møde på vores hovedkontor i Vitten nær Aarhus.

Du vil være ansvarlig for vedligeholdelse og support af virksomhedens it-systemer. Du arbejder primært i et Windows-miljø, men håndterer også enkelte Linux-baserede løsninger.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og du vil hurtigt få mulighed for, at tage ansvar og udvikle dine færdigheder.

Læs hele annoncen her.

ATP søger IT security specialist, Hillerød

Do you want to contribute to the security of our critical IT infrastructure at ATP? And is your knowledge of the latest tendencies in contingency planning up to date? Then you might be the perfect addition to our team.

In Digital Solutions, the subsection of ATP responsible for IT, data and digitalisation, we play a crucial role in digitalising Danish society. We develop and test innovative solutions along with guiding ATP’s technological strategy, setting new benchmarks for digitalisation within the public sector.

We are currently looking for an IT Security Specialist to join us in Security & Identity Access Management (S&IAM), where our job is to act as the organisation’s first line of defence.

Through the reliable operation of our systems, we protect our critical IT infrastructure against incoming threats, responding quickly and minimising damages in case of a potential security breach.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger nysgerrig tester til manuel og automatiserede tests af systemer til hospitalerne, Aarhus N

Vil du arbejde med manuel test? Og har du lyst til at være med til at udvikle automatiseret test til Region Midtjyllands kritiske, kliniske og administrative systemer? Så har du muligheden nu.

Bliv en del af vores testteam, der står for udvikling af testdesign og testcases til kliniske og administrative systemer til hospitalerne.

Vi arbejder i teamet målrettet på at forbedre vores testprocesser gennem automatisering af relevante tests.

Du bliver ansat både som manuel tester og autotester. Vi søger dig, der har en god teknisk forståelse.

Da du får en bred kontaktflade med kolleger både internt i Digitalisering og It, er det vigtigt, at du som en positiv og anerkendende person kan kommunikere og samarbejde med mange forskellige typer kolleger.

Læs hele annoncen her.

MAN Energy Solutions søger LTSA 4-Stroke technical advisor, København

Do you see yourself as a great communicator, who can solve any problem with your drive and positive attitude? Do you have a solid hands-on knowledge and experience with planning & overhauls of 4 Stroke Engines?

Then continue reading. MAN Energy Solutions is looking for an experienced Technical Advisor for the LTSA Technical Department.

When engines under LTSA require planned and/or unplanned maintenance, the Customer’s needs are accommodated by organizing inspections, on-board service, workshop overhauls and/or delivery of spare parts. These services require technical support to the customer for scoping, proposals, planning, execution, quality control and technical reporting.

Læs hele annoncen her.

JP/Politikens Hus søger erfaren Linux-systemadministrator, København V

Vi søger en erfaren Linux-systemadministrator med passion for scripting og automatisering, sans for kommunikation og lyst til at arbejde med drift af produktionssystemer i en af Danmarks største medievirksomheder.

Jobbet stiller krav om mange færdigheder for at kunne håndtere de mange forskelligartede daglige driftsopgaver. Vi arbejder for eksempel med Ubuntu, RHEL, Puppet, Terraform, Nginx og Varnish - versionsstyret og dokumenteret med Git. Jobbet fordrer aktiv deltagelse i videreudvikling og drift af vores platform i en servicebaseret driftsarkitektur.

Arbejdet er forankret i vores platformsteam, hvor vi drifter Linux og Microsoft og dertil hørende teknologier og applikationer. Udover driftsansvar har vi ansvar for at fastlægge roadmaps og retningslinjer for og designe, implementere, samt sikre operativsystemlaget.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger experienced developer for data migration, Vejle

You will join a strong technical team that has great autonomy and influence on system decisions and will be responsible for the migration of data from existing on-premise solutions to our new SaaS product and several of the product’s core microservices and API’s.

The team is just embarking on their agile journey so you will be in a great position to use your experience to help establish the proper processes and structure. You will also be given the opportunity to greatly influence the overall strategy and tooling used for development across all teams at Unik.

Our next-generation software is being built using state-of-the-art agile principles and aims to fulfill our customers’ high-quality expectations. Each team has a dedicated scrum master, product owner, and relevant specialists, and collaborates closely with 11 other teams to build a complex best-in-class product from scratch.

Læs hele annoncen her.

Jysk Energi søger chefkonsulent til fibernet, Holstebro

Teknisk nøglerolle med reference til direktionen.

Jysk Energi anlægger og drifter fibernet og ejer efterfølgende det etablerede net. Vi er med andre ord omdrejningspunkt for den digitalisering, der foregår i Vestjylland, og vi leverer kritisk infrastruktur til virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner. Det gør vi med kompetente mennesker, den nyeste teknologi og forretningsmæssig tæft.

Som chefkonsulent får du det samlede ansvar for arkitektur og teknologi af den aktive side af fibernet infrastrukturen. Du refererer direkte til direktionen og har mulighed for at forme stillingen.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension, sundhedsforsikring, fritvalgsordning og bonusordning. Fitnessrum, god kantineordning og en aktiv personaleforening med mange sociale aktiviteter er også en del af pakken. Arbejdsstedet er vores hovedsæde i Holstebro.

Læs hele annoncen her.

Arbejdernes Landsbank søger Salesforce Marketing Cloud-udvikler, København V

Arbejdernes Landsbank søger en teknisk lead med solid erfaring indenfor Salesforce Marketing Cloud.

Som en vigtig del af vores nye strategi, vil vi være endnu bedre til at være relevante og proaktive over for vores kunder. Derfor søger vi nu en erfaren og passioneret Salesforce Marketing Cloud udvikler til en nøglerolle i at få dette til at lykkes.

Rollen, du træder ind i, er todelt, idet man både skal bidrage til at genbygge vores nuværende arkitektur i samarbejde med it, dataplatforms-teams og eksterne samarbejdspartnere.

Samtidig kommer du til at spille en central rolle i at skabe og drifte relevante budskaber i samarbejde med marketing, data og analyse samt forretningsansvarlige.

Du vil således indgå i et tværfunktionelt team, hvor vi har samlet de bedste kræfter i banken med passion for vores fælles mission: At øge kundetilfredsheden igennem relevante og proaktive dialoger med privat- og erhvervskunder i digitale og fysiske kanaler.

Læs hele annoncen her

Saphe søger quality assurance engineer, Aalborg

Vi søger en dygtig og engageret Quality Assurance Engineer til at blive en del af vores team.

Som Quality Assurance Engineer vil du være ansvarlig for at sikre kvaliteten af vores softwareprodukter gennem grundig analyse og test. Du vil arbejde tæt sammen med udviklingsteamet i at identificere, rapportere og følge op på fejl og forbedringer.

Vi er en dansk SaaS virksomhed, der udvikler og sælger intelligente trafiksystemer i Danmark og Europa. Hos Saphearbejder vi med at skabe trafiksikkerhed på nye og innovative måder. Vores mission er ’Vi vil skabe tryghed’ i trafikken, hvilket vi er godt på vej med!

Som Quality Assurance Engineer vil du komme til at få en central rolle i at sikre kvaliteten igennem alle faser af udviklingsprocessen, der i sidste ende kommer Saphes brugere til gode.

Du vil komme til at arbejde sammen med de forskellige teams i Udviklingsafdelingen som arbejder med Saphes systemer baseret på forskellige teknologier.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Fra Linux-administrator til sikkerhedsspecialist: Her er ledige 10 it-stillinger, som du kan søge netop nu

Der er masser af ledige it-job derude, og vi har fundet 10 særligt spændende stillinger, som du kan lige nu.

Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu - se dem alle her
Nu kan du komme til at arbejde med PET’s mest centrale it-systemer: Her er 10 spændende job, som du kan søge lige nu
Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Gå efteråret i møde med et nyt job: Vi har udvalgt 10 ledige it-stillinger til dig

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu