Artikel top billede

Nu kan du komme til at arbejde med PET’s mest centrale it-systemer: Her er 10 spændende job, som du kan søge lige nu

Politiets Efterretningstjeneste er en ud af i alt 10 spændende danske arbejdspladser, der i øjeblikket er på jagt efter dygtige it-folk.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Politiets Efterretningstjeneste, Intempus og Danoffice IT.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Politiets Efterretningstjeneste søger full-stack Javaudviklere til PET's it-sektor, Søborg

Ved du, hvad vi mener, når vi skriver SQL og JavaScript? Trives du med at finde løsninger i fællesskab? Og har du lyst til at være med i udviklingen af PET’s mest centrale systemer? Så er du måske vores nye Javaudvikler.

Bliv en del af arbejdet med videreudvikling af PET’s mest centrale systemer

Som javaudvikler i PET får du en central rolle i den fortsatte digitalisering af PET. Du bliver en del af et stærkt team, der hver dag arbejder for at udvikle og forbedre sikkerheden og trygheden i Danmark.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med brugere, eksterne specialister og kolleger i it-sektoren.

Du skal dine stærke kompetencer inden for blandt andet Java i tæt samarbejde med dit udviklingsteam med fokus på vedligeholdelse og videreudvikling af PET’s mest centrale systemer.

Du får til hverdag desuden et tæt samarbejde med forretningsanalytikere, testere, drift, it-projektledere med videre.

Læs hele annoncen her.

Mødrehjælpen søger struktureret og nysgerrig it-medarbejder, København V

Har du interesse for at arbejde i it-systemer, og trives du med at dykke ned i komplekse systemer og samtidig være på forkant med de nyeste IT-trends? så har vi måske den helt rette stilling til dig!

Som it-medarbejder hos Mødrehjælpen vil du blive en central del af vores it-enhed, der bidrager til, at vi anvender de mest hensigtsmæssige teknologiske løsninger på tværs af organisationen.

It-enheden understøtter hele Mødrehjælpen herunder lokalforeninger og fondsbutikker. Du vil derfor få et tæt samarbejde med både interne og eksterne aktører, herunder leverandører, medarbejdere fra forskellige afdelinger og indsatser samt frivillige.

Da stillingen indebærer samarbejde på tværs af organisationen, kræver det at du har en imødekommende tilgang, og du skal trives i at kommunikere teknisk information på en forståelig måde, uanset om det er til dine kollegaer eller frivillige.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger for Intellis en support lead, København S For vores kunde Intellis søger vi en skarp og dedikeret support lead.

Recruit IT ApS søger for Intellis en support lead, København S

For vores kunde Intellis søger vi en skarp og dedikeret support lead.

Går du forrest, når det gælder om at yde den bedste service og support til kunderne? Motiveres du af at få den daglige drift til at glide bedst muligt?

Brænder du for samarbejde og for at vise vejen for resten af teamet? Så er du sandsynligvis Intellis’ nye support lead og derved med til at sætte standarden for support i verdensklasse.

Teamet består i dag af tre dygtige supportere, og som support leadvil du få ansvaret for at hverdagen er velfungerende, og dermed selv arbejde direkte med at imødekomme og løse kundernes spørgsmål og udfordringer.

Intellis Customer Care er første kontaktpunkt for kunderne og dagligt håndterer teamet henvendelser med alt fra spørgsmål til systemet til undervisning og sparring af mere teknisk karakter.

Der samarbejdes tæt med implementeringsafdelingen, driftsafdelingen og udviklingsafdelingen, og man har stort fokus på at sparre med hinanden.

Læs hele annoncen her.

Statens IT søger leder til Microsoft 365 implementering, Ballerup

Du bliver ansvarlig for udvikling og drift af Statens Its nye standard service, Statens It Arbejdsplads 365 (SIA365), og din første prioritet bliver at samle og opbygge et team, der kan drive og drifte overgangen til SIA365 for de kunder hos Statens It, der ønsker at implementere M365.

Projekter med fokus på analyse, implementering og idriftsættelse af M365 og samarbejdet med projektledere og teamledere primært på tværs af Center for Services, men også i resten af organisationen, vil være en stor del af hverdagen.

Du får en central rolle ikke bare i udviklingen af Statens Its nye service, men også samarbejde og kompetencer på tværs af organisationen.

Du og teamet vil få ansvaret for at identificere behov for kompetenceudvikling og videndeling gennem etablering og facilitering af relevante samarbejdsfora med kolleger fra andre teams.

Læs hele annoncen her.

Intempus søger business data engineer, København

In Intempus, we are looking for you - a curious and driven business data engineer to join our team of 45 employees. Operating in the crossfield between technology and business, you will contribute with valuable knowledge and insights that can shape our future business strategies. Sounds interesting? Keep on reading then!

As our business data engineer, your role will be essential in helping our teams across the company visualize and measure the effectiveness of their efforts and help drive data-informed decisions.

You will specialize in retrieving data of our key business metrics such as product user interactions, insights into the customer journey and much more. Using Python you can write the code needed to collect and retrieve data both from our system and external systems.

You will be part of our backend team but work with our different teams, both development and commercial teams, as well as collaborate closely with our CEO to plan, design and drive data collection projects.

Læs hele annoncen her.

Danoffice IT søger Microsoft CSP salgsspecialist, Hinnerup eller Ballerup

Du bliver en del af en spændende virksomhed i udvikling og et team bestående af 2 CSP-specialister og en business analyst, der rådgiver og supporterer vores kunder og key account managers til at finde de rigtige løsninger. Vi sikrer at kunderne er compliant i de relevante CSP-programmer og rådgiver i forbindelse med programændringer og vilkår.

Det betyder også, at du løbende skal tilegne dig ny viden i forhold til kampagner, nye produkter, licensregler, processer, funding muligheder m.m. hos Microsoft.

Vores team er sammensat af passionerede fagfolk, der vægter samarbejde og faglig udvikling højt. Vi gør os umage, hjælper hinanden med at blive bedre og deler vores viden og erfaringer på tværs af faggrupper – altid med fokus på at skabe merværdi for vores kunder og dygtiggøre os selv.

Vi har en travl, men fleksibel hverdag, og vi prioriterer at mødes på kontoret så meget som muligt. Vi forventer at du kommer med et drive og en lyst til at indgå i et team, der vil hinanden og samtidig byder ind med et nysgerrigt kommercielt mindset, som kan udvikle os.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger people manager, Vejle eller Aalborg SV

You will join a Danish market leading company within the PropTech sector that is ready to start the expansion into the rest of Europe with the goal of becoming a leading European player. In order to fulfill our ambitions, we have expanded extensively and currently have 10 teams collaborating closely to build complex best-in-class products to further our growth aspirations.

As an Agile People Leader, we expect you to be passionate about leadership and take pride in succeeding through others. A key responsibility will be to keep your employees motivated and performance focused while simultaneously ensuring a healthy work environment. You will be granted great independence and a mandate to ensure that your employees have the best possible conditions to succeed.

You will be responsible for a number of employees, and we are working in a distributed Danish and Polish setup so some travelling to Poland is to be expected.

Læs hele annoncen her.

Jysk Energi søger it-supportkonsulent, Holstebro

Jysk Energi er en etableret dansk energikoncern. På baggrund af højt kompetence- og anciennitetsniveau, agilitet og fokus på forretningsudvikling oplever koncernens forskellige forretningsområders succes og vækst.

Koncernen har en væsentlig rolle i den stigende elektrificering og digitalisering i Danmark, og i den forbindelse har de forskellige forretningsområder mangeartede it-relaterede behov, som du skal bidrage til i en vigtig og vidtrækkende supportrolle.

Vores it-operations team søger en engageret og dygtig it-supportkonsulent, der er ansvarlig for at yde teknisk support til vores kunder og interne brugere og sikre, at vores it-systemer og applikationer fungerer optimalt.

Du forstår at navigere smidigt i systemlandskabet, som kan beskrives kort med ordene: Microsoft, Azure, EntraID, WMware og hybrid cloud.

Du får en konkurrencedygtig lønpakke med pension, sundhedsforsikring, fritvalg og bonus. Fitnessrum, god kantineordning samt en aktiv personaleforening med mange sociale aktiviteter er også en del af pakken.

Læs hele annoncen her.

Næstved Kommune søger it- og digitaliseringsambassadør, Næstved

Du vil møde ind til en spændende stilling, der er placeret i Center for Koncernservice, hvor der er cirka 100 medarbejdere.

Mere specifik i Team IT & Digitalisering, som p.t. består af lidt over 30 medarbejdere, der arbejder med digitalisering og ledelse af implementeringsprojekter, traditionelle it-driftsopgaver, servicedesk og support af brugerne, databeskyttelse, leverandørstyring, systemforvaltning.

Du vil blive en del af delteamet som arbejder med digitalisering, controlling og projekter. Delteamet består indtil videre af seks engagerede og ambitiøse kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø.

Hos os er en it- og digitaliseringsambassadør en digitaliseringskonsulent der tager ansvar for den digitale udvikling på et eller flere bestemte fagområder.

Du vil udover at være digitaliseringskonsulent også få drifts- og udviklingsansvaret for et bestemt fagområde. Lige nu er vores optimeringsenhed (RPA, IoT og AI) uden projektleder – det kunne måske være dig?

Vi sidder i åbent kontorlandskab i lyse lokaler der er renoveret for nyligt, og det er i kommunens største administrationshus, hvor der blandt andet er kantine. Der er omkring én km til Næstved Station.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger løsningsarkitekt med interesse for data og analyse, Frederiksberg

Vil du være med til at designe, udvikle og implementere fremtidens løsninger baseret på den nyeste teknologi?

Drømmer du om at arbejde med nogle af de største mængder data i Danmark? Og har du lyst til at være en del af et af de største og mest komplekse it-organisationer staten? Så er det dig, vi mangler.

I Skatteforvaltningen er data et strategisk aktiv, og vores forretningsområder bruger data og viden til at levere en god service til skatteyderne, udføre kontroller, inddrive restancer samt drive og styre vores processer.

På vores to dataplatforme (én on-premises og én i cloud) udvikler vi data warehouse løsninger, analytiske modeller samt gennemfører dataanalyser som sikrer en langt bedre udnyttelse af data fra Skatteforvaltningens mange it-systemer.

Du bliver en del af Data Warehouse og BI, som er et stærkt it-fagligt udviklings- og styringskontor i Data og Analyse, hvor du vil indgå i vores arkitektgruppen.

Du skal understøtte udviklingen af data warehouse løsninger samt være bindeled mellem vores forskellige dataplatforme.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Nu kan du komme til at arbejde med PET’s mest centrale it-systemer: Her er 10 spændende job, som du kan søge lige nu

Politiets Efterretningstjeneste er en ud af i alt 10 spændende danske arbejdspladser, der i øjeblikket er på jagt efter dygtige it-folk.

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Gå efteråret i møde med et nyt job: Vi har udvalgt 10 ledige it-stillinger til dig
Tag det næste skridt i karrieren: Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge lige nu
Har du brug for en frisk start efter ferien? Her er 10 stillinger som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu