Artikel top billede

(Foto: Photo by Climate KIC on Unsplash)

Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Netcompany, ATP og itm8 er blot nogle af de spændende arbejdspladser, der i øjeblikket er på jagt efter ny it-folk. Få overblikket over alle de ledige stillinger her.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Netcompany, Centrica Energy og Jysk Energi.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur søger changemanager til koordinering af it-udviklingsopgaver, København Ø

Trives du med ændringsopgaver til samfundsvigtige it-systemer? Så kom med på holdet, der udvikler og vedligeholder den kritiske infrastruktur på Datafordeleren.

Du vil indgå i et team, der understøtter driften og videreudviklingen af den fællesoffentlige Datafordeler, som distribuerer grunddata om ejendomme, virksomheder, personer, geografi m.v. på vegne af en række offentlige myndigheder. Vi har høje ambitioner om at sikre stabil drift og effektive processer for ændringer.

Én af dine vigtige opgaver bliver i forbindelse med ændringsopgaver at bidrage til afklaring mellem de offentlige myndigheder og vores it-leverandør.

Vi står midt i, at der sideløbende med driften foregår en modernisering af Datafordeleren, og opgaver skal derfor også koordineres i forhold til dette.

Læs hele annoncen her.

ATP søger it-tester til test af samfundskritiske digitale løsninger, Hillerød

Vil du være med til at sikre kvaliteten i komplekse og samfundskritiske it-systemer? Har du testerfaring og tjek på testteknikker? Og har du kendskab til agile metoder? Så er du måske du den it-tester, vi søger.

Som it-tester vil dine ansvarsområder være at udføre tests ved hjælp af forskellige metoder for at sikre, at programmer og udviklingsopgaver relateret til FerieKonto, FeriepengeInfo og Lønmodtagernes feriemidler er korrekte og opfylder høje kvalitetsstandarder.

Da testene udføres i SAP-miljøet, er erfaring fra SAP-verdenen en fordel.

Du skal klikke ind i den agile udviklingsproces og vide, at du som tester har en aktie fra idé til gevinstrealisering af udviklingsopgaver.

Derfor er det en fordel at have en teknisk baggrund som udvikler eller som teknisk tester, ideelt set med en solid forretningsforståelse.

Læs hele annoncen her.

Scandlines søger .NET-udvikler (full stack), København V

Vil du være med til at opbygge vores nye online platform? Og vil du dykke ned i .NET og Azure sammen med dit team?

Du indgår i Scandlines’ it-afdeling sammen med 30 kolleger fordelt på tre forskellige lokationer, og du bliver en del af vores Web Development-team sammen med vores to udviklere.

Missionen: sæt sejl for den gode kunderejse.

Vi har flere spændende projekter foran os: Vi skal blandt andet til at bygge vores marketing- og it-platforme om helt fra scratch.

Vores mål er, at kunderejsen skal være helt i top – så vores kunder får den bedste oplevelse, når de går ind på Scandlines.dk, bordershop.com, vores booking-system, apps, m.m.

Kort sagt skal vi sikre en super oplevelse for vores kunder – lige meget hvor de møder os. Og det er her, du kommer ind i billedet.

Læs hele annoncen her.

Andel Holding søger it-business partner med fokus på it-sikkerhed, Virum

Som vores nye it-sikkerheds Business Partner vil du få et tæt samarbejde med forskellige kolleger i it og digital innovation, og du får dermed en dyb indsigt i hele forretningens virke på strategisk, taktisk og operationelt plan.

Du skal være repræsentant for it-sikkerhed ude i forretningen og sikre, at vores kollegaer har indarbejdet it-sikkerhed i deres processer og i deres mindset.

Du bliver en del af en ung organisation, hvor den grønne omstilling står højt på agendaen og forandringer er en del af hverdagen. Det er vigtigt, at du kan se og forstå de udfordringer vi støder på ift. it-infrastruktur og sikkerhedskrav.

Lige så vigtige er dine evner til at formidle, du skal med din faglighed kunne kommunikere og forklare vigtigheden i arbejdet med it-sikkerhed.

Du skal kunne visualisere på både teknisk niveau og ledelsesniveau. Det er vigtigt, at du møder alle i øjenhøjde og har en pragmatisk tilgang til dit arbejdsliv og kan se dig selv som værende en del af løsningen.

Læs hele annoncen her.

Itm8 søger business central/NAV konsulent, Skovlunde

Kender du følelsen af, at have gjort en forskel? Den følelse dyrker vi hos itm8, da vi tror på, at det er en af de afgørende faktorer til arbejdsglæde.

Vi har et fælles mål om, at levere gode ERP-løsninger, som giver værdi for vores kunder. Det opnår vi med faglig udviklende sparring på tværs af teams, fordi vi sammen bliver stærkere.

Du kommer til at indgå i et passioneret team af faglig stærke konsulenter og udviklere, som via forskellig baggrund komplimenterer hinanden. Du kommer til at arbejde selvstændigt, men også indgå i projekter, som går på tværs af teamet og vores øvrige afdelinger.

Du har en bred viden om økonomi, lager, logistik eller produktion og lysten til at yde rådgivning og lave procesoptimering via automatisering og digitalisering.

Jobbet giver mulighed for, at du allerede fra starten kan bruge din erfaring til at gøre en forskel for såvel vores eksisterende som nye kunder, men også udvikle dig i den retning, hvor din interesse ligger. Der vil være løbende uddannelse og mulighed for at tage certificeringer.

Læs hele annoncen her.

Jysk Energi søger senior software developer til nøglerolle i udviklingsafdeling, Holstebro eller Aarhus

Jysk Energi er en etableret dansk energikoncern. På baggrund af højt kompetence- og anciennitetsniveau, agilitet og fokus på forretningsudvikling oplever koncernens forskellige forretningsområders succes og vækst.

Koncernen har en væsentlig rolle i den stigende elektrificering og digitalisering i Danmark, og i den forbindelse har de forskellige forretningsområder mangeartede it-relaterede behov, som du skal bidrage til i en ledende udviklingsrolle. Du vil opleve stor omstillingsparathed og frihed til at forandre.

Som fullstack-udvikler er dit omdrejningspunkt at skabe langsigtet arkitektur og udvikling af det samlede systemlandskab, så den enkelte forretning har den bedst tænkelige konkurrenceevne, fleksibilitet og skalerbarhed.

Din evne til at skabe gode menneskelige relationer giver de bedste forudsætninger for samarbejdet med dine kolleger. CI/CD er dit udviklingsmæssige DNA, og dit ønske om hele tiden at udvikle dig og lære fra dig gør dig hurtigt til en vellidt kollega.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Arbit Cyber Defence Systems en erfaren system specialist til vigtige Cybersecurity løsninger, Hvidovre

Har du lyst til at gøre en forskel for sikkerheden i vores samfund og worldwide?

Da har du muligheden for med din brede viden at hjælpe kunder i Danmark og internationalt med installation, uddannelse og service af klassificerede netværksløsninger i en virkelig spændende virksomhed.

Hos vores kunde Arbit Cyber Defence Systems (Arbit) har de travlt med at levere deres løsninger med fokus på netværkssikkerhed.

Derfor skal de nu have ansat en erfaren system specialist med baggrund i it-sikkerhed, netværk, eller Linux til installation og service af deres Cyber Defence løsninger.

Som system specialist vil du blive en del af Arbit’s Service Delivery team og du er selv med til at udvikle jobbet og påvirke virksomheden med din erfaring. Du kommer til at arbejde med spændende og udfordrende teknologier samt problemstillinger indenfor Cyber Defence-området.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger Microsoft operations engineer, Aarhus, Aalborg, København

Netcompany Operations er en veletableret og motiveret driftsorganisation, der står for alt fra applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud.

Vi er med i alle dele af processen; fra tilbudsskrivning og projekter, til daglig drift, fejlfinding og performance tuning. Diversiteten i vores kunder spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige.

Vi søger lige nu en Systemadministrator med stærke kompetencer indenfor Microsoft Enterprise-løsninger.

Du vil blive en del af et team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store Enterprise-løsninger, som både baserer sig på Microsoft og Linux, hvor driften afvikles fra både Netcompanys eget datacenter samt i Azure Cloud. Du vil få ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i etablering og optimering af nuværende og fremtidige løsninger.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen For It og Læring søger technical lead for OpenSouceprodukter til et af Københavns dygtigste driftsteams, København SV

I STIL er vi cirka 30 agile teams, der har ansvar for udvikling, vedligehold, applikationsdrift og infrastrukturdrift af Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger.

Vi vil være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi arbejder primært med teknologier såsom Linux med .Net/Tomcat/JBoss sammen med Postgres databaser, hovedsageligt afviklet i vores egen on-prem cloud baseret på Openstack.

Som technical lead får du fagligt medansvar for 26 kolleger og bistår med at sætte rammen for vores fremtid inden for applikationsdrift.

Som vores nye kollega bliver du en del af Kontor for Applikationsdrift, som har driftsansvar for de cirka 100 it-systemer, der understøtter undervisningssektoren via Børne- og Undervisningsministeriet.

Læs hele annoncen her.

Centrica Energy søger Microsoft Dynamics 365 CE softwareengineer, Aalborg

We are Centrica! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Together we can make an impact that will truly change tomorrow. Whether you’re developing cutting-edge green tech, helping customers on the front line or simplifying operations behind the scenes.

Your work here isn’t just a job – it’s a mission. We all play a vital role in energising a greener, fairer future.

Centrica Energy is one of the leading trading houses in Europe, moving energy from source to use and working tirelessly to provide renewable energy now and in the future. Energy is always moving – so are we. We are looking for a Software Engineer for our Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement platform to join our CRM and ERP Solutions team in Denmark. If you want to join a Great Place to Work and contribute to the future of energy, now is the time to make your move.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu

Vi har fundet 10 spændende stillinger til dig, som du kan søge lige nu. Kunne det eksempelvis friste med et job som php-udvikler i Randers eller domænearkitekt hos AP Pension på Østerbro i København?

Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu