Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen.

Natasha Friis Saxberg varsler markante ændringer i ITB - vil øge medlemstal med nye typer af virksomheder: "Hvis vi kun er SMV’ernes stemme, så er vi ikke Danmarks it-sektors stemme"

Interview: Natasha Friis Saxberg skal hente flere medlemmer til IT-Branchen. Hun åbner for, at it-afdelingerne i landets C25-selskaber kan få adgang til foreningen. "Jeg kan sagtens forstå SMV’ernes bekymring for ikke at blive hørt, men 85 procent af vores medlemmer er SMV’er, så jeg er mere bekymret for, at vi bliver en niche for nichen," siger hun.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på de markante ændringer Natasha Friis Saxberg vil indføre blandt sammensætningen af IT-Branchens medlemmer
  • Læs hvorfor den nyslåede IT-Branchen-direktør vil nedbringe SMV'ernes andel i medlemsskaren
  • Få unikt indblik i IT-Branchens strategiske overvejelser for medlemsrekrutteringen
  • Se hvordan it-afdelingerne i landets C25-virksomheder muligvis kan blive nye medlemmer af IT-Branchen
  • Find ud af hvorfor det er et strategisk mål for brancheforeningen at fortsætte medlemsvæksten
1.970
10 min
En ny sherif står i spidsen for de danske it-virksomheder.

Natasha Friis Saxberg overtog tøjlerne som administrerende direktør for IT-Branchen 6. januar, og med en ny sherif i byen følger også en ny kurs.

Den nyslåede topchef - der blandt andet har en fortid hos Atea og Maersk Growth - svinger allerede nu taktstokken og varsler markante ændringer, når det kommer til medlemsrekrutteringen.

For det er et erklæret mål for Natasha Friis Saxberg, at IT-Branchen - der i dag råder over 750 medlemsvirksomheder - skal fortsætte de senere års medlemsfremgang, men det skal ske ved at invitere nye typer af virksomheder ind i varmen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter