Lara Croft på nye eventyr

Den 15. november kommer den sjette episode i en af de mest populære spilserier, Tomb Raider.

På et pressemøde tirsdag i London blev "Tomb Raider 6: The Angel of Darkness" præsenteret under stor fanfare. Spillet kommer først i butikkerne den 15. november, men Eidos har allerede nu afsløret mange af detaljerne.

Stemmingen i spillet er meget mere dyster end i de tidligere episoder. Lara Croft er ikke længere den "pæne pige" - Eidos lover mindre overfladisk aktion og mere subtil horror, en blanding af "Resident Evil" og "Metal Gear Solid 2".

På det tekniske plan har Eidos udviklet en helt ny 3D-engine, som er optimeret til PlayStation 2 (softwarefirmaet har indgået en eksklusivaftale med Sony) og de nyeste pc-grafikkort. Lara Croft består nu af 5.000 polygoner, hvilket skal sammenlignes med 500 polygoner i de tidligere spil.

De fem første "Tomb Raider" spil er solgt i 28 millioner eksemplarer, og Eidos fortæller at 95 pct. af alle drenge og mænd mellem 12 og 25 kender Lara Croft.

Samtidig med pressemødet har Eidos åbnet en ny hjemmeside på www.tombraider.com, hvor man kan læse om det nye spil og hente de første skærmbilleder og koncept-tegninger.

Link:

  • Tomb Raider 6: The Angel of Darkness



  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Advania Danmark A/S
    Hardware, licenser, konsulentydelser

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere