Avatar billede Nitekodd Nybegynder
27. december 2013 - 18:52 Der er 3 kommentarer

Mobilopkald besvares på fastnettelefoner

Hej - Jeg mangler funktionen hvor jeg kan besvare et mobilopkald på en af mine 2 fastnettelefoner, som tidligere har været brugt sammen med et Linksys voip modem af typen WRP400. Har nogen af jer kendskab til et Modem / Telefoncentral eller andet der kan løse denne funktion?
P.F.T.
Avatar billede CRKrogh Ekspert
27. december 2013 - 19:21 #1
Det ville undre mig meget om det var muligt. Det du efterlyser vil kræve en mobiltelefoni-til-VOIP router du kan stille dine opkald om til?!?
Du kan selvfølgelig få routere til mobil-nettet, men så vidt vides kun til de mere gængse protokoller.
Avatar billede claes57 Ekspert
28. december 2013 - 11:00 #2
hvis du fra mobilselskabet har automatisk viderestilling og de to telefoner sidder som A og B nummer på isdn, så skulle alle opkald ført gå til A-nummeret, og er det optaget, så hopper den til B-nummeret af sig selv (det sætter du op i isdn). Jeg har haft isdn med to fastnumre på for en del år siden, og det var sat til at hvis den ene telefon var i brug, så ringede indgående på den anden.
Avatar billede Nitekodd Nybegynder
29. december 2013 - 16:29 #3
Hej CRKrogh Du er inde på det helt rigtige. Jeg har ikke set nogen løsningsmulighed. Det optomale ville være at man "smed" sin mobil i dokken når man var hjemme og ringede nogen, kunne man så besvarre kaldet på de "gamle" fastnet-telefoner. Routeren som jeg har kan fint trække de 2 telefoner, så det havde været løst hvis din kunne benytte bluetooth eller kabel fra mobilen.
Til claes57: Jeg har haft IDSN tidligere som du fint beskriver, men har ikke fastnet merer.

Tak for jeres svar
MVH.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester