Avatar billede Emillio007 Nybegynder
26. september 2013 - 21:29 Der er 1 løsning

Radeon HD 7950 triple monitor setup.

Hej eksperter!

Jeg har en ven med et Radeon HD 7950 grafikkort, som i følge produktbeskrivelsen skulle kunne klare 4 skærme af gangen. Han vil kun have tre sat til, men af en eller anden grund vil den kun lade displaye 2 skærme. Han kan sagtens finde alle tre, men kun vise noget på 2 af dem. Han har Windows 7 Ultimate 32-bit, jeg tænker det kan have noget med sagen at gøre, men kan ikke finde nogle svar på det. Udover det, bruger han de to DVI-udgange og HDMI-udgangen på kortet til skærmene. Link til salgssted:
http://www.computersalg.dk/produkt/997590/club-3d-radeon-hd-7950-

Håber I kan hjælpe os!

Mange tak på forhånd!

Mvh.
Avatar billede Emillio007 Nybegynder
24. oktober 2013 - 17:48 #1
Hej, jeg har selv fundet løsning, man kan åbenbart kun have to monitors plugget i HDMI, DVI af gangen. Resten af skærmene skal være sat til DisplayPort.

Lader denne tråd hænge, da jeg hører det er et ret generelt problem.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester