Avatar billede soerenmj Nybegynder
08. august 2013 - 18:53 Der er 1 kommentar

Asus'en kan ikke få strøm

Kære eksperter!

Min Asus K53SV, laptop - kan ikke få strøm! Jeg har oplevet at jeg kan, i visse tilfælde, hvis jeg har bøjet mit strømkabel på forskellige måder - men ellers ingen strøm. Jeg har haft den i lidt over 2 år nu, og jeg aner ikke hvad der kan have været sket, siden den ikke kan få strøm. - Kan ikke komme i tanke om noget uheld, overhovedet! :(

Lige nu er jeg igang med at åbne den for at kigge i den, men kan umidlbart ikke se noget.

Hvis jeg ikke kan se nogen fejl, der hvor strømmen kommer ind, hvad kunne det så være? :/

Vh Søren
Avatar billede sadolin1978 Novice
08. august 2013 - 19:17 #1
det er ikke sikkert det er selve strømforsyningen det kan jo være et knækket kabel fra strømforsyningen og ind i din computer.

et bud kunne være en af disse se evt. udgangs effekt på din nuværende http://shop.notebookonline.dk/stroemforsyning/asus/k53sv/model.aspx

det kan også være strømstikket på din bærbar det er knækket men jeg ville undersøge det andet først. evt hvis du har en mulighed for at låne en.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester