Avatar billede maskso Nybegynder
22. januar 2013 - 18:36 Der er 2 kommentarer

Zoom på skrivebord

Hej

Jeg har det problem at min skærm lader til at være zoom'et ind. Opløsningen er den samme som det altid har været, men jeg kan ikke se hele indholdet på skærmen uden at scrolle, ved at kører musen ud til kanten af skærmen. Så der med andre ord nærmest zoomet ind på skærmen. Er der nogen der ved hvordan jeg zoomer ud igen?
Avatar billede voldby Nybegynder
22. januar 2013 - 18:40 #1
Du skal sikkert ind i skærmindstillinger og rette noget der.

Svært at give bedre hjælp, da du ikke oplyser hvilket styresystem du kører med, og hvilke grafikkort driver (læs: utility) du har indstalleret.
Avatar billede vejmand Juniormester
22. januar 2013 - 18:47 #2
Systemgendannelse....

Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse -> Følg guiden, og vælg en dato fra før problemet opstod.......
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester