Avatar billede Kristianrolschau Nybegynder
13. november 2012 - 22:41 Der er 1 kommentar

Fejl ved genstart

Hej

Da min Word på min PC i dag frøs, valgte jeg at genstarte PCen. Ved Opstart siger den dog at windows ikke kunne starte pga. en fejl i enten hardware eller software. Her er så muligheden mellem at vælge t starte i repair/recovery (eller noget lignende) eller starte windows normalt. Jeg valgte at starte normalt, men efter at begynde opstarten normalt går den direkte tilbage til førnævnte skærmbillede. Jeg vælger derfor den anden mulighed hvor PC efter en godt stykke tid finder et vindue frem der hedder: X:\windows\system32\cmd.exe. Her bliver et par minutter hvorefter den skifter til et vindue der hedder X:\windows\system32\diskpart.exe. Her skriver den noget i retning af: diskpart succesfully selected the partition ID. Partition 1 is now the partition in use. Herefter kommer en skærm med hvid baggrund og ordet ERROR skrevet med kæmpe bogstaver.

Min PC er en ASUS med windows 7.

Håbe der er nogen der kan hjælpe.
Hilsen Kristian
Avatar billede Poko1 Ekspert
14. november 2012 - 08:21 #1
Prøv om du kan køre sidst kendte?
http://img24.imageshack.us/img24/8913/fejlsikret.jpg
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester