Avatar billede salbeik Nybegynder
19. juli 2012 - 14:51

Søger person til Actionscript 3 og MathML.

Hej

Jeg er igang med at lave et nyt matematikprogram, som er skrevet i Adobe Air Actionscript 3 og som igennem nativeProcesses benytter programmet "Reduce Algebra" til at foretagerudregninger på. Da resultater fra Reduce Algebra også skal præsenteres på en pæn måde benyttes actionscriptpakker fra fmath til at få LaTeX/MathML output til at se pænt ud.

Dvs. procesgangen er følgende:
Air program sender input -> Reduce Algebra output som mathML eller LaTeX syntaks-> fMath -> Tilbage til Air program.

Hele processen er sådan set færdig men jeg søger hjælp til at tage højde for syntaks problemer mellem outputet fra Reduce Algebra og fmath MathML paser. Dvs. at konkret søger jeg en person som kender MathML syntaks og Actionscript 3 og som kan foretage de nødvendige ændringer i output strengen fra ReduceAlgebra. Meget af Mathl syntaksen kører allerede igennem programmet uden problemer. Derudover søger jeg også hjælp til at sørge for at den input i mit program som sendes afsted til ReduceAlgebra er  på en måde som er kompatibel med ReduceAlgebra, dvs. at jeg ønsker at man skriver kommandoer i mit program på en anden måde en RuceAlgebra syntaksen og så derfor skal oversættes - igen en masse String manipulationer. Det er ikke et krav at du skal kende Reduce Algebra, idet du her blot skal være i stand til at kunne manipulere input-strenge til det ønskede.




Skriv til mig hvis du er interesseret og hvor meget du skal have i timen, har du tid og lyst (og er din pris acceptabel) kan du gå igang med det samme.

Venligst kun kontakt mig hvis du har de fornødne kompetancer - MathML og AS3

Med venlig hilsen
Sami Albeik
SecureBooks

Du kan se et billede af programmet jeg skriver her:
http://www.itgym.dk/billede010.png
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester