Avatar billede ekeuwen Nybegynder
14. april 2012 - 18:48 Der er 4 kommentarer

Hvor kan man få lavet de bedste plakater med professionelle fotos?

Jeg vil have trykt nogle produktfotos i plakatstørrelse til kontoret. De digitale fotografier er fremstillet professionelt for mange penge, det er altså store filer med en høj opløsning. Plakaterne skal være i en tilsvarende kvalitet. Hvor er det bedste sted at få dem trykt?
Avatar billede skeobel Nybegynder
14. april 2012 - 19:24 #1
Det er meget sværere at trykke fotoplakater end normale papirbilleder, da hver pixel og alle defekter og fejl forstørres. Hvis du vil være sikker på, at få god kvalitet når du får trykt din egen plakat, bør du læse denne sammenligning af to udbydere: http://snap2art.wordpress.com/foto-plakattryk-test/
Avatar billede claes57 Ekspert
14. april 2012 - 20:21 #2
nu er du et firma, så hvorfor ikke www.vistaprint.dk - de kan de hele, og på mange ting får du mulighed for nogle prøvetryk gratis (og skal du ikke bruge flere, så...)
Avatar billede eksalia Nybegynder
16. april 2012 - 16:02 #3
Fotobogsspecialisten Printing-1 trykker også fotoplakater i forskellige formater: http://printing-1.dk/plakat/
Avatar billede photogeek Nybegynder
19. april 2012 - 14:38 #4
Jeg belyser mine fotografier uden rastere på fotopapir, så man ikke ser nogen trykpunkter: http://fotoinsight.dk/plakater-og-fotolaerred.html . Billederne bliver skarpe helt ned til den mindste detalje.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester