Avatar billede lakana Nybegynder
08. marts 2012 - 10:06

Opdatere simple tal og send pr. mail

Jeg har brug for et system, hvor man kan opdatere nogle tal både på sin computer og på sin smartphone. Det skal være et helt simpelt system, der skal kunne summere tallene og sende dem afsted pr. mail når det er nødvendigt.

Jeg forestiller mig, at jeg får det bedste system ved at programmere det i PHP med en tilhørende database, men vil helst undgå at skulle bruge mit eget webhotel. Er der nogen alternativer? Applications, allerede eksisterende hjemmesider, funktioner i microsoft outlook eller lignende? Det optimale ville være, hvis man havde mulighed for at rette i et Excel-ark, der havde en makro, der kunne afsende timerne pr. mail. Men kan man rette i et Excel-ark på en smartphone (OSX, Android, ...)??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester