Avatar billede CL88 Nybegynder
03. september 2011 - 00:23 Der er 2 kommentarer

Søger Web-Designer/Programmør....

Jeg søger en web-designer/programmør til at bygge en hjemmeside.. det er en fantastisk forretningsmulighed og jeg søger kun folk som ved hvad de kan og som er interesserede i et langvarigt samarbejde, Interesseret så send mig en mail på calkc2@gmail.com

Jeg ser fremt il at hører fra jer!
Avatar billede Himbear Nybegynder
03. september 2011 - 01:31 #1
Jeg vil gerne hjælpe dig :-) Jeg er freelance webdesigner og opbygger hjemmesider og webshops. Mit fokus er på det grafiske, men har udmærkede færdigheder i HTML/CSS. Hvis det skal være mere avanceret end det, så har jeg nogle programmører jeg samarbejder med.

Du er velkommen til at kigge forbi min hjemmeside på www.tinocordes.dk - og eventuelt også min nye hjemmeside som er 95% færdig www.ct-watches.dk/tinocordes/

Skal jeg sende dig en mail?
Avatar billede CL88 Nybegynder
03. september 2011 - 13:35 #2
Hey ;)

Jo, det lyder rigtigt godt. Kan jeg ikke få dig til at smide mig en mail med lidt om dig selv mm. min mail er calkc2@gmail.com - ville jeg sætte pris på ;)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Alle kurser indenfor Microsoft 365 – både til begyndere og øvede.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester