Avatar billede Yaim Nybegynder
28. juli 2011 - 05:15

Spørgsmål om EA konto URL

I dag fik jeg sendt en mail om mulighed for at afprøve alfa til BF3. Det vil jeg enormt gerne, men da jeg oprettede en profil og loggede ind, bedte de om URL til min profil som jeg by no chance kunne slippe uden om. Jeg prøvede at indtaste en masse URL navne som flotfyr32.dk og alt muligt hokus pokus som ingen overhovedet kunne hitte på. Jeg prøvede sågar .com og .net, skrevet www og http:// foran men INTET virkede. Jeg holdte mig også inden for 16 tegn, så jeg kan slet ikke se hvad problemet er! Nogen der har været udsat for det samme, eller ved hvad jeg gør forkert?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester