29. juni 2011 - 19:05 Der er 1 løsning

webshop betalinger via Paypal - brug af https eller ej.

Dette spørgsmål kan ses som en videreførsel af http://www.eksperten.dk/spm/942051 .  Jeg har oprettet det som et selvstændigt spørgsmål for at undgå at blande for meget sammen.  Hvorom alting er...

Jeg arbejder med at sætte en web-shop op for en anden, men jeg afprøver funktionerne på mit eget domæne hos mit eget webhotel one.com.  Jeg bruger Joomla med componentet Virtuemart for shop funktionerne.  Ham jeg laver det for vil bruge Paypal for betalingerne, og jeg har oprettet en Paypal 'sandbox' konto for test.

Virtuemart konfigurationen skal bruge en http adresse og for visse funktioner en https adresse.  Da jeg forespurgte mig hos One.com, sagde de, at de ikke stiller https adresser og SSL til rådighed.  På min forespørgsel hvordan alle de andre brugere af webhotellet kunne implementere deres webshop sagde man, at de brugte eksterne providere såsom Paypal.  Det jeg forstår er, at kåberen informerer paypal om sit kreditkortnummer og anmoder dem at betale sælgeren.  Sælgeren er kun overfor køberen identificeret med sin email adresse, og køberen bliver kun identificeret overfor sælgeren med sin emailadresse.  Information om kreditkort nummer og modtagende bankkonto forbliver hos paypal.  Men kommunikationen mellem webshoppen og paypal indeholder kreditkort nummer og skal derfor foregå via https.  Onecom påstår, at det er ikke nødvendigt.

Hvem kan fortælle mig videre om sagernes gang ved betalinger fra en webshop via paypal, især hvordan det sikres mod at kritiske data kan opsnappes?
01. juli 2011 - 14:58 #1
Det var der ingen der kunne hjælpe mig med.  Det var da en skam.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester