Avatar billede ticeman Nybegynder
24. februar 2011 - 11:55

Samsung P2770H og Asus HD 5570 low profile problemer

Har et meget irriterende problem.
Skærmen vil simpelthen ikke virker sammen med driverne til grafikkortet. Lige meget hvilken verison af ccc jeg henter og installerer, får jeg et skærmbillede med streger hele vejen over. Dette er via HDMI. DVI kan slet ikke finde pcen.

Hvis jeg af installerer driveren får jeg normalt skærmbillede. Selvfølgeligt ikke optimalt. Brugte det hele aftenen i går på at finde frem til en løsning uden held. Det endte så med jeg satte mit gamle gfx kort i. Et ældre HD 3450 kort, hvor det bare spiller uden problemer. Jeg har brugt google flittigt, men syntes ikke jeg har kunne finde nogle med lignende problemer. Har heller ikke været i stand til at finde en fungerende driver.

Er der nogle herinde, der har en idé om hvilken driver jeg kan bruge, eller har andre ideer om hvad jeg kan gøre, ud over at prøve med et andet grafikkort. Er egentligt meget godt tilfreds med 5570 kortet, da det virker fint til det jeg bruger det til.

Windows7 x64
Asus HD 5570
Samsung Syncmaster P2770H

Giver max point for en løsning.

På forhånd tak
Jonas Therkildsen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester