Avatar billede kasperhy Nybegynder
05. november 2010 - 17:23 Der er 1 kommentar

D-LINK DIR-457 m. 3 Eazy Internet i Sverige

Jeg har 3 Eazy Internet mobilt bredbånd, som jeg bruger både i Danmark og i Sverige. Det fungerer fint med mit gamle Huwei E220-modem.

Jeg ville dog gerne have flere PC'er på forbindelsen, bl.a. også min iPad. Derfor har jeg anskaffet en 3G-router, D-Link DIR-457.

Den er opsat og fungerer fint i Danmark, men ikke her i Sverige. Hverken som modem eller som router.

Jeg har talt med 3's support, som ikke kunne hjælpe mig.

Jeg har sat opkald til *99#, apn er sat til bredband.tre.dk (og forsøgt med data.tre.dk og data.tre.se og bredband.tre.se). Authentification er sat til CHAP (har også forsøgt PAP og auto, chap+pap).

Jeg har slået pin-kode fra.

Men jeg kan ikke få routeren til at få forbindelse, når jeg er i Sverige.

Jeg har forsøgt at opgradere firmwaren, men så virkede det heller ikke i Danmark, så jeg er tilbage på version 1.00 af firmwaren.

Er der nogen, der kan hjælpe med DIR-457 - eller som evt. ved af egen erfaring, hvilken af 3's egne 3G-routere, der helt sikkert virker i Sverige?
Avatar billede kasperhy Nybegynder
20. november 2010 - 20:09 #1
Jeg har sat D-Links support i gang med sagen, men har stadig ikke en løsning. Overvejer, om det måske skyldes, at man normalt skal sige OK, når man roamer - og den mulighed kommer ikke med DIR-457 - hverken når det bruges som modem eller som router. Anyone?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester