Avatar billede mojdk Nybegynder
04. august 2010 - 13:50 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Design spasser ud i IE

Hej eksperter!

Jeg er ved at lave en hjemmeside til en kunde. Siden er baseret på et wordpress system, og kunden har udvalgt et template til siden. Det er sådan set forgået smertefrit indtil videre. Men som i nok ved, skal det ikke være lige let altid.
Jeg har været inde og rode i CSS'en for at tilpasse templaet efter kundens ønske. Men på en eller anden måde er designet begyndt at flippe fuldstændigt ud i IE. Har testet det i andre browsers (Safari og Firefox) og der virker det upåklageligt.

Nu er mit spørgsmål så til jer, hvad er der gået galt?

Sides URL: http://businessbikers.dk/
04. august 2010 - 14:29 #1
Hvordan flipper designet ud i IE?  Jeg har ikke i min IE8 set noget (i hvert fald ikke lagt maerke til noget) der ser anderledes ud end naar jeg ser paa siden i FF.
Avatar billede zips Juniormester
04. august 2010 - 22:49 #2
Ved at valider din side http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fbusinessbikers.dk%2F kan jeg se du har en fejl i en <h1> samt mangler en </a> for at det bliver sluttet rigtigt.

<h1><a href="http://businessbikers.dk"><img src="top-banner.png">
</div>


Når det hele bliver rigtigt lukket, vil din menu se rigtigt ud
<h1><a href="http://businessbikers.dk/"><img src="top-banner.png">
</a></h1></div>
Avatar billede mojdk Nybegynder
06. august 2010 - 11:37 #3
@Christian_belgien
Når jeg kigger på designet i IE roder den fuldstændig rundt i opbygningen. Menuen står b.la og hopper rundt.

@zips
Jeg har kigget på valideringen. Og for mig at se mangler der ikke nogle umeldtbart  nogle endelser eller lign. i HTML'en
Avatar billede zips Juniormester
06. august 2010 - 13:15 #4
Åben din side, højre klik og vælg vis kilde, find linje 67 og du kan se at du mangler </a> jeg kan se du har fået sat </h1> på

Selv små fejl kan give store fejl, så ret de fejl som w3 validatoren viser.
07. august 2010 - 08:40 #5
mojdk, ja, jeg oversaa at menuen var vaek i IE. Den er stadigvaek vaek, og jeg kikkede lige efter i 'vis kilde' og fandt kodelinien der stadig ser saadan ud:
<h1><a href="http://businessbikers.dk"><img src="top-banner.png"></h1>

Hvis du nu hellerer vil undvaere menuen i IE end foretage den lille rettelse som zips nu i flere indlaeg har 'skaaret ud i pap' saa er det naturligvis din sag, men saa kan du nok ikke komme laengere med spoergsmaalet og jeg vil bede dig lukke det.  Du skylder saa zips de udlovede points fordi han gav det korrekte svar enten du nu vaelger at benytte dig af det eller ej.
11. august 2010 - 05:21 #6
mojdk, forventer du flere indlaeg paa denne traad?  Ellers vil jeg bede dig faa traaden lukket, for god ordens skyld og saa den ikke forbliver staaende som aaben i min (og andres) liste af indlaeg.
19. december 2010 - 21:49 #7
mojdk, jeg proever lige en gang til.  Jeg deltog i dit spoergsmaal i den hensigt at hjaelpe.  Som resultat sidder jeg nu med et aabent spoergsmaal fordi du (endnu) ikke har lukket det.  Jeg fik ikke anledning til at oprette et svar fordi jeg foerst maatte soege yderligere oplysninger for at forstaa spoergsmaalet, og inden jeg  naaede at finde loesningen kom den fra et andet medlem.  Du maa derfor, for at lukke, enten bede dette andet medlem om at oprette et svar eller, hvis du slet ikke mener at have faaet hjaelp, selv oprette et svar og acceptere det.  Men under alle omstaendigheder, afslut hvad du begyndte og faa svaret lukket.  Please.
Avatar billede mojdk Nybegynder
14. februar 2011 - 14:32 #8
Lukket..
Avatar billede mojdk Nybegynder
14. februar 2011 - 14:33 #9
Lukket..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester