Avatar billede kjeld_klit Nybegynder
22. juli 2001 - 08:51 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hvad er en CD-G?

Min DVD (JVC XV-521BK) står der i brugsvejledningen følgende: \"Dette system kan afspille audio optaget som CD-G, CD-EXTRA og CD-TEXT plader.\"

Hvad er det? Det bliver ikke yderligere forklaret. Noget man kan bruge til noget?
Avatar billede maxxdigg Nybegynder
22. juli 2001 - 09:15 #1
CD-G er noget med Karaokeskiver, der kan benyttes fra din DVD afspiller. Det er et specielt format, som er bygget til DVD, lidt i stil med MP3, så din DVD afspiller kan afspille lyden sammen med et visuelt interface, som fx tekst, der viser hvor i sangen man er nået... Karaoke Style.
Avatar billede realone Nybegynder
22. juli 2001 - 09:19 #2
CD-G : Dit dvd-drev understøtter karaoke!!!
CD-EXTRA : Kombineret audiocd og cdrom. Der er musik og cdrom på \'en cd, dvs, at der er ingen grænser for, hvad man kan ligge på cdrom delen.
CD-TEXT : Nyt udspil til audio-cd\'en. Det betyder ganske simpelt at der ved siden af audio-sporet er plads til anden information, det kunne fx være cd\'ens titel og sangtitlerne. Hvis du fx sætter en CD-TEXT i en computer, vil dit afspilleprogram automatisk skrive sangtitler i stedet for \"unknown\"..

Håber, at det var svar nok  ;o)
</RealOne>
Avatar billede kjeld_klit Nybegynder
22. juli 2001 - 13:36 #3
Mange tak for oplysningerne.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester